Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kényeztessem kedvesemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N

Figyelt kérdés
Én nem szeretem csinálni, de ő nagyon szeretné. Mit csináljak?

okt. 28. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
10%
Maga a szopás meg extrém módon megalázó.
nov. 1. 16:12
 42/76 anonim ***** válasza:
0%

Ó te szegény.

Az remélem nem aláz meg amikor az az undorító, gombaszerű ocsmányság hátulról dönget.

nov. 1. 16:19
 43/76 anonim ***** válasza:
53%
Akarod hogy átmenjek? Jó vagyok benne. 5 perc alatt elmenne, nem kell sokáig távol lenned.
nov. 1. 16:27
 44/76 anonim ***** válasza:
95%
#35 az megvan, hogy a férfiaknak alaptartozéka ez az undorító gombaszerű ocsmányság? Ráadásul többnyire azt használják szex közben. Nem tudom, te hogy oldod meg a szexet, hogy ne kelljen ezzel szembesülnöd, de ha nő vagy és így gondolkodsz, akkor lehet, hogy rossz helyen vagy a hetero kategóriában.
nov. 1. 16:29
 45/76 anonim ***** válasza:
77%

44 jaja sztem is

A nő amúgy is felsőbbrendű

nov. 1. 16:42
 46/76 anonim ***** válasza:
csak pazaroljátok az időtök... értelmetlen poszt
nov. 1. 18:34
 47/76 anonim ***** válasza:
Hát ha kedvére akarsz tenni akkor csináld ha belefér, de ha látja hogy nem igazán vagy rajta lehet neki se lesz jó
nov. 2. 01:06
 48/76 anonim ***** válasza:
22%

Ha valaki így tud nyilatkozni a párja nemiszervéről amivel örömöt okoz neki (már ha okoz ugye)

Hát ez az

A nőnek rengetegszer faj a szex a férfi meg csak elvezkedik és mindig el is megy

Ezzel szemben a nő meg soha

A nőnek okoz örömet a fasszal?

Hat inkább magának okozza az örömöt azzal hogy beledughatja a nőbe

Vajon melyik a jobb érzés? Ha behatolhatsz és 1 perc múlva orgszmusod is lesz tőle vagy ha fájdalom árán beled dugnak valamit amiből sosem lesz orgszmusod? Érdekes

nov. 2. 03:32
 49/76 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én is szeretek örömet okozni a hölgynek
nov. 2. 04:16
 50/76 anonim ***** válasza:
100%
#48: te nagyon komolyan sérült lehetsz szexuálisan-mentálisan...képzeld, rengeteg nő van, akik imádják, ha "beléjük dugnak egy faszt", semmilyen fájdalmat nem éreznek, egy aktus során többször is elélveznek, sőt, imadják a szájukba venni a férfi farkát. De még olyan is akad bőven, aki szépnek tartja a férfi nemiszervet és a puszta látványától is felizgul.
nov. 2. 08:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!