Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N
Figyelt kérdés
Én nem szeretem csinálni, de ő nagyon szeretné. Mit csináljak?okt. 28. 08:52
41/76 anonim válasza:
Maga a szopás meg extrém módon megalázó.
42/76 anonim válasza:
Ó te szegény.
Az remélem nem aláz meg amikor az az undorító, gombaszerű ocsmányság hátulról dönget.
43/76 anonim válasza:
Akarod hogy átmenjek? Jó vagyok benne. 5 perc alatt elmenne, nem kell sokáig távol lenned.
44/76 anonim válasza:
#35 az megvan, hogy a férfiaknak alaptartozéka ez az undorító gombaszerű ocsmányság? Ráadásul többnyire azt használják szex közben. Nem tudom, te hogy oldod meg a szexet, hogy ne kelljen ezzel szembesülnöd, de ha nő vagy és így gondolkodsz, akkor lehet, hogy rossz helyen vagy a hetero kategóriában.
45/76 anonim válasza:
44 jaja sztem is
A nő amúgy is felsőbbrendű
46/76 anonim válasza:
csak pazaroljátok az időtök... értelmetlen poszt
47/76 anonim válasza:
Hát ha kedvére akarsz tenni akkor csináld ha belefér, de ha látja hogy nem igazán vagy rajta lehet neki se lesz jó
48/76 anonim válasza:
Ha valaki így tud nyilatkozni a párja nemiszervéről amivel örömöt okoz neki (már ha okoz ugye)
Hát ez az
A nőnek rengetegszer faj a szex a férfi meg csak elvezkedik és mindig el is megy
Ezzel szemben a nő meg soha
A nőnek okoz örömet a fasszal?
Hat inkább magának okozza az örömöt azzal hogy beledughatja a nőbe
Vajon melyik a jobb érzés? Ha behatolhatsz és 1 perc múlva orgszmusod is lesz tőle vagy ha fájdalom árán beled dugnak valamit amiből sosem lesz orgszmusod? Érdekes
49/76 anonim válasza:
Igen. Én is szeretek örömet okozni a hölgynek
50/76 anonim válasza:
#48: te nagyon komolyan sérült lehetsz szexuálisan-mentálisan...képzeld, rengeteg nő van, akik imádják, ha "beléjük dugnak egy faszt", semmilyen fájdalmat nem éreznek, egy aktus során többször is elélveznek, sőt, imadják a szájukba venni a férfi farkát. De még olyan is akad bőven, aki szépnek tartja a férfi nemiszervet és a puszta látványától is felizgul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!