Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kapom meg otthon a szexet,de minden más rendesen müködik, akkor hiba ha máshol keresem az alkalmi kalandot?
csak egy laza kufirc és viszlát.Semmi bonyolultság.
Munka utan meghúzom a csajt és megyek utána haza.
Csak ki és be,semmi nyalifali.
Minden más jól mükodik otthon,csak a szex nem.
Felvetettem a szandekaimat, az volt a valasz hogy elhagyna a p!cs@ba!
oke,de akkor megint ott vagyok ahol a part szakad. 0 megkapja a nyalifali romantikas cukormazas vilagot en meg koplalok.
Legközelebb, ha bepróbálkozol és elhajt, akkor ott rögtön a szeme láttára verd ki.
Ha tetszik neki, lehet, hogy szex lesz belőle.
Ha közönbös, akkor a fejedre is állhatsz, nem fog többet szexelni veled, mert nem érdekled
Ha meg felháborodik rajta, akkor valószínűleg egyébként is tojik rá, mit érzel, csak neki lehet jó.
Nagyon úgy tűnik, hogy 100%-ban önző.
De meg kéne őt is hallgatni.
Simi legyne,meg odabujas a masikhoz, de kb annyi. Kb mint valami ovodas szerelem. Nezunk filmet..."NE tapizzál!" Pedig csak mondjuk megsimogatom a cickojat polon keresztul. Nem is markolaszom v ilyesmi. Es nemis orakon keresztul.
Jarok kondiba, vannak ott erdekes mindenhol bevág lányok. Szoktam mondani neki,h oruljon,hogy erte vagyok oda es nem masik lanyokat bambulok a kondiba. De ez a motivalas sem vitt elore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!