Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem kapom meg otthon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kapom meg otthon a szexet,de minden más rendesen müködik, akkor hiba ha máshol keresem az alkalmi kalandot?

Figyelt kérdés

csak egy laza kufirc és viszlát.Semmi bonyolultság.

Munka utan meghúzom a csajt és megyek utána haza.

Csak ki és be,semmi nyalifali.

Minden más jól mükodik otthon,csak a szex nem.

szept. 30. 09:41
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Felvetettem a szandekaimat, az volt a valasz hogy elhagyna a p!cs@ba!

oke,de akkor megint ott vagyok ahol a part szakad. 0 megkapja a nyalifali romantikas cukormazas vilagot en meg koplalok.

szept. 30. 15:44
 32/42 anonim ***** válasza:

Legközelebb, ha bepróbálkozol és elhajt, akkor ott rögtön a szeme láttára verd ki.

Ha tetszik neki, lehet, hogy szex lesz belőle.

Ha közönbös, akkor a fejedre is állhatsz, nem fog többet szexelni veled, mert nem érdekled

Ha meg felháborodik rajta, akkor valószínűleg egyébként is tojik rá, mit érzel, csak neki lehet jó.

szept. 30. 16:04
 33/42 A kérdező kommentje:
aztan kenjem a pocsom a fuggonybe? xD
szept. 30. 16:33
 34/42 anonim ***** válasza:

Nagyon úgy tűnik, hogy 100%-ban önző.

De meg kéne őt is hallgatni.

szept. 30. 16:53
 35/42 anonim ***** válasza:
Lehet egy jó vad szex kéne párodnak.
szept. 30. 18:55
 36/42 A kérdező kommentje:

Simi legyne,meg odabujas a masikhoz, de kb annyi. Kb mint valami ovodas szerelem. Nezunk filmet..."NE tapizzál!" Pedig csak mondjuk megsimogatom a cickojat polon keresztul. Nem is markolaszom v ilyesmi. Es nemis orakon keresztul.

Jarok kondiba, vannak ott erdekes mindenhol bevág lányok. Szoktam mondani neki,h oruljon,hogy erte vagyok oda es nem masik lanyokat bambulok a kondiba. De ez a motivalas sem vitt elore.

szept. 30. 22:03
 37/42 anonim ***** válasza:
Hány éves a feleséged?
szept. 30. 22:12
 38/42 A kérdező kommentje:
35
okt. 1. 07:11
 39/42 anonim ***** válasza:
Nem szed valami gyógyszert ami öli a libidót?
okt. 1. 08:15
 40/42 anonim ***** válasza:
Ez így orvosi eset, ki kéne vizsgálni.
okt. 1. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!