Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ez? Havonta 2-3 alkalommal análozunk. Azt vettem észre hogy azt élvezem jobban amikor még fáj a páromnak amíg nincs rendesen kitágulva. Pl amikor csak 1 vagy 2 ujjal tágítom.
Utána is jó érzés de addig amig felszisszen vagy összeszorítja a fogát amikor óvatosan tolom beljebb addig nekem extra jó.
Nem durvulok természetesen megvárom amíg ellazul.
(Ő is el szokott élvezni popóba is mielőtt én leszek a szemét! )
Dominancia lenne bennem?
Nem szoktam vagy akarok neki fájdalmat okozni szándékkal.
Ezt kivéve... 🙂
Ez nagyon beindít.
Nem tudom az hogy fájdalmat okozok neki vagy hogy elviseli a fájdalmat csak hogy jó nekem.
Amúgy minden alkalommal mondja hogy soha többet popóba mert 2 nap után is "érzi" nem fáj neki csak érzi hogy volt valami...
De utána meg nem ellenkezik.
Ne aggódj, én is azt élvezem ha a partnernek kicsit kényelmetlen. Akár anál akár mélytorok. Ne fájjon, nem kínozni akarom, de az izgat ha kicsit kellemetlen neki egy ideig.
Ez is pszichológia, azt hisszük elég nagy a farkunk hogy ezt okozzuk és ez tudat alatt örömöt ad. Kicsit gáz talán, de én már megbékéltem vele és a partnereim sem zavarja és kárpótlom őket máshogy ha tényleg azt látom hogy rosszul esett nekik éppen.
Így vagyok vele én is.
Nem direkt de ha már megtörténik akkor élvezem...
Nem feltétlen ez volt a kérdés lényege… de én kifejezetten ezt élvezem, mikor durvák velem, erőszakosak és fájdalmat okoznak :)
Szóval ez lehet a másik fél számára is izgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!