Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A legelső alkalom után hanyadik alkalommal tudtátok már rendesen élvezni a szexet? N
Nekem az első szex nagyon fájt. Ma volt a második, már sokkal jobb volt, az elejét leszámítva. Már élveztem, meg tudtuk rendesen csinálni. De gondolom lesz még jobb is.
Nektek hanyadik alkalomtól volt már az hogy egyáltalán nem fájt, nem volt kellemetlen, hanem élveztétek rendesen?
Talán a 4. vagy 5. alkalom után tudtam rendesen ellazulni és eléggé benedvesedni.
Az első nagyon rossz volt, mint egy kínvallatás.
Azt hittem velem van a baj, de rájöttem, hogy a pasi sietett túlságosan és nem fordított kellő időt arra, hogy "beolajozzon".
Oh csajok köszönöm szépen a gyors, hasznos válaszokat!!;)
Mindenkinek ment a zöld!
Nekem is azt mondta a barátom hogy kell néhány alkalom hogy már tényleg jó legyen. De az elsőhöz képest a mai már sokkal jobb volt. Igen ez is igaz amit valamelyikőtök írt, hogy nem kell rágörcsölni, és azzal már sokat segitünk :)
Nekem az első is csodás volt. Mondjuk mi elég sokat vártunk az elsővel, és sokat is ismerkedtünk előtte egymás testével... :)
Emlékszem, még így is tökre izgultam.. olyan pozitív csalódás volt... aznap még adtunk az érzésnek egyszer. :'D
Biztos egyén meg partnerfüggő is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!