Eddig kétszer volt nemi kapcsolatom. Az első után rendesen megjött a menstruációm. A második alkalom után késik, már 6 napja. Nem védekeztünk, csak a naptár módszert alkalmaztuk (26. napon történt meg). Miért késik?
Gratulálok, kismama.
Miért nem lehet felfogni, hogy a "naptármódszer" nem fogamzásgátlásra, hanem a teherbeesésre leginkább alkalmas napok kiszámolására való, ami nem azt jelenti, hogy más napokon nem lehet felcsinálni.
Nagyon remélem, hogy az én kisebb testvéreim nem ilyen felelőtlenek....
Teszt!
Hogy miért késik? A legvalószínűbb ok a terhesség. Lehet, hogy azért mert "betegeskedsz", de erre kevesebb az esély.
A 26.napon is lehet peteérés(semmi sem lehetetlen)!Nekem például a torokgyulladás miatt nem szokott késni.Nem tudom te érzed e mikor van peteérésed de én a szülés előtt sose éreztem.Vegyél tesztet,6 nap késés után már kimutassa.
Off: Egy doboz gumi olcsóbb mint egy baba.
Utolsó vagyok
Még annyit.Nincsenek tüneteid...Szerintem ritka akinek ilyen korán vannak tünetei.Nekem a 10.héten kezdődött a rosszullét.
háát elég necces a dolog, vegyél tesztet mihamarabb, és reggeli vizeletből csináld meg
nekem mindig napra pontos a havim, a kisfiam és félidőben fogant, viszont a múltkor voltam uh-n, és a 21. napon 2 nagy érett tüszőt láttak, szóval ezt nem lehet tudni
Tesztelj!
Terhességi tünetek nem feltétlenül jelentkeznek. 2 terhességem alatt egyszer sem voltam rosszul, ha nem tudtam volna, hogy terhes vagyok, észre sem veszem!
na akkor egy kicsit fellégezhetsz :) 6 napos késést reggeli vizeletből már kimutatta volna
ha nem jön meg továbbra sem, azért keress fel egy nődokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!