Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kapom meg otthon a szexet,de minden más rendesen müködik, akkor hiba ha máshol keresem az alkalmi kalandot?
csak egy laza kufirc és viszlát.Semmi bonyolultság.
Munka utan meghúzom a csajt és megyek utána haza.
Csak ki és be,semmi nyalifali.
Minden más jól mükodik otthon,csak a szex nem.
Minden más működik?
Akkor a beszéd is.
Beszéld ezt meg vele! Ez az egyetlen tisztességes megoldás.
Olyan nincs hogy csak a szex nem működik.
Pl egyből plusz két dolog,nem tudsz vele kötetlenül beszélni,és annyira hiányzik részedről a tisztelet,hogy a legelső gondolatod a hűtlenség:)
Egy élmény lehet veled szexelni. Ez a csak ki és be.... Erre gondolod találsz nőt?
Szegény feleséged!
"Olyan nincs hogy csak a szex nem működik."
De bizony van. Beszeltunk mar sokszor errol. El lettem zavarva,hogyha nekem ennyiszer szukseges akkor menjek es "szereljek" a masik szobaba.
15 eves kapcsolatrol van szo. Az elejen ment, aztan mint egy lejto, egyre kevesebbszer. Egyre gyakoribb a "jajj neked mindig csak azon jar az eszed"
Probalkoztam romantikus megkozelitessel, direktbe is kozoltem,hogy mik a celjaim. Semmi sem hatasos. Havi 1x eleg neki. Nekem az a minimum heti limitem lenne.
Még egyszer: ha MINDEN más működik, akkor a beszéd is.
Mondd el, hogy neked a minimum a heti egy, és ha ezt ő nem szeretné, akkor megoldhatod-e mással.
Ha tudtok beszélni, akkor ezt is meg tudjátok beszélni.
Bár mondjuk az, hogy kézzel se hajlandó téged kielégíteni, az is arra mutat, hogy ő se becsül téged.
Irigylem a csajt, aki majd partnered lesz a “csak ki és be” expedícióban…
Miért nem tudod a feleségeddel/élettársaddal megbeszélni ezt a dolgot? Hogy neked nagyobb az igényed, és borzasztóan frusztrál, mehetsz-e máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!