Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titket zavarna ha egy férfi csak péniszköpennyel tudna titeket rendesen megdugni?
Figyelt kérdés
Farka átlagos és gyorstüzelőaug. 25. 08:27
1/13 anonim válasza:
Péniszköpennyel már nem gyorstüzelő? Nem lennék vele.
2/13 anonim válasza:
Igen, zavarna. Az átlagos méret nem gond, a gyorstüzelőség akkor zavaró ha utána nem lesz még egy menet.
3/13 anonim válasza:
Zavaró igen. Az ilyen pasi tele lehet komplexussal
4/13 anonim válasza:
Tulajdonképpen megoldás, de kérdéses, hogy miért kell neki segédeszköz?
5/13 A kérdező kommentje:
Mert gyorstüzelő. Viszont így a makk nem érintkezik a puncival és tovább lehet bírni.
aug. 25. 09:40
8/13 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk kérdező!
Egy komoly kapcsolatban ahol az érzelmek dominálnak simán belefér.
Én is rendeltem ilyesmiket.
Nem 10 perc hanem kB bármeddig lehet bírni benne ha jó vastag anyagból van.
A gyorstüzelés a normális férfiaknál.
5-10perc szex.
Ugye azért olyan érzékeny a makk, hogy minél hamarabb végbemenjen az aktus, mielőtt egy oroszlán bezabál. Ezt az evolúció így találta ki...
Aki azért kidob mert normálisan működik a fütykösömmel az egy szerencsétlen.
Ha még második menetet akar, tessék izgatni, be kapni stb...
9/13 A kérdező kommentje:
Nálam akinek kb 10 másodperc lenne normálisan nagy segítség lenne.
aug. 25. 12:24
10/13 anonim válasza:
Nekem ami segített egy kicsit, hogy hátrahúzva hordom a fitymát. Így a makkom szabadon van és megszokta az ingerlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!