Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogalmaznátok,hogy számotokra mit jelent,amikor egy nő rendesen meg van dugva?
Én magamról tudok nyilatkozni.
Én akkor mondom ezt magamra, amikor egy kiadós, kemény este után, mondjuk 2-3 menet után, leiizadva, ragadva ( mondjuk a spermától), kócosan, levegőért kapkodva, fenekem, combom jól meggyötörve fekszem az ágyon...
Hozzateszem, erre kevés pasi képes azért, tapasztalatom szerint
Amikor egy hapsi kitartó, türelmes. Ahogy az első fogalmazott: 2-3 menet után egy másik dimenzióban érzem magamat, nem számít semmi sem. Fáradt vagyok, kielégült testileg és lelkileg is (adtam és kaptam is), alig tudok járni,mert remegnek a lábaim. Kócos vagyok, nedves, spermás, esegleg szétfolyt a sminkem is..
De jó lenne már egy ilyet szexelni😀😀
Kb ahogy a 6os írta.Ezzel a testi lelki kielégüléssel tudok azonosulni, eddig erre 2 pasi volt képes.Es egyik sem a férjem 😂😂
Amikor az ágyon teljesen megnyugodva csak fekszem és pihenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!