Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik nem térdelve hanem rendesen guggolva lovagolnak a hímvesszőn, ők a legjobbak az ágyban?
Igazából ez nem egttől függ.
Való igaz, hogy akik guggolva lovagolnak, azokkal élvezetesebb a LOVAGLÓ PÓZ, mert sokkal mélyebbre megy a hímvessző, de egy nő nem attól lesz jó az ágyban.
Az én véleményem szerint, akkor jó valaki az ágyban, ha orgazmusokat tud okozni a párjának annyira, hogy rendesen beleremegjen és csak még jobban kivánja tőle a szexet.
Az én szemszögemből azt jelenti, de szerintem mindenki máshogy gondolja, ilyen esetben :D
N
Én sajnos nem tudok sokáig semmilyen guggoló pózt tartani vagy rugózó testtartást csinálni, mert szar a térdem. Az orvosom az igazi lovon( :D) való lovaglástól is elintett, hogy jobb, ha ritkítom vagy abbahagyom, ha nem akarok hamar protézist. Na most lovaglópóz közben is gyakran fáj, még akkor is, ha térdelve csinálom a páromnak. Ezért nem gyakran csináljuk ebben a pózban.
Remélem emiatt azért nem vagyok szar az ágyban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!