Miért nem ernyednek el rendesen az erek a hímvesszőmben, csak néha?
Figyelt kérdés
Néha amikor rendesen elernyednek,akkor több vér megy a péniszemben,akkor megvagyok elégedve a méretemmel,illetve akkor számít olyan erős átlagnak..Valmit nem lehetne esetleg hasznalni erre? Ginkgo Biloba esetleg?2015. márc. 20. 18:58
1/5 anonim válasza:
Amikor a péniszed elernyed, akkor a vér kimegy belőle. Amikor merevedésed van, akkor telik meg vérrel. Az erekció erőssége nem mindig ugyanolyan, mint ahogy a szexuális izgalom mértéke sem. Ezért lehet néha egy kis különbség a méretben, de ez nem betegség és nem kell rá szedned semmit.
2/5 anonim válasza:
Merevedeskor ver megy bele,ernyedeskor kimegy a ver
3/5 A kérdező kommentje:
Például,ha megfürdök jó meleg vízben,és aztán ha van erekcióm 1-1,5 cm-el hosszab,és vastagabb is joval..nem tudom miért van ez velem..és ha akkor mérem le amikor furodtem,akkor szemeremcsonttól 15 cm..és vastagabb is joval..és tudom,hogy ekkor lenne a tokéletes ..de msot mindig nem furodhetek szex elott..vagy megis?
2015. márc. 20. 19:47
4/5 anonim válasza:
Egyrészt le is fürödhetsz előtte, másrészt senki sem fogja szex előtt lemérni a péniszedet! Annak a kis különbségnek inkább csak számodra van jelentősége.
5/5 anonim válasza:
Amúgy a szex előtt illik mindig lefürdeni, ha kultúrált körülmények közt vagytok. Nyilván ha csak úgy valahol spontán egymásnak estek valahol, akkor nem. De ha tervezetten együtt éjszakáztok, akkor igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!