Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet ennyi selejtes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyi selejtes anál imádó?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan gerjednek az análra. Őszintén, már kezdem azt hinni hogy a normális szex az nem is vonz senkit. Aki seggeket akár dgni, az látens meleg?

szept. 29. 10:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
54%

aki seggeket akar dugni, annak vékony a pöcse.

de mivel ezt nem akarja hangoztatni, így inkább megsértődik azon, hogy melegnek gondolják.

szept. 29. 12:40
 22/36 anonim ***** válasza:
30%
Hogy lehet ennyi selejtes prűd picsa? Természetesen a legtöbb vagy teleszart búvárruha vagy deszka. Minden kellene de anál az nincs. Az ilyenek az igazi lúzerek.
szept. 29. 12:45
 23/36 anonim ***** válasza:
78%
Miért zavar, ha valaki arra gerjed, amire te nem? Szerintem az ő dolga.
szept. 29. 12:47
 24/36 A kérdező kommentje:

22. Neked gondolom meg vékony a kis pöcsikéd, nem?

Szerencsére egyik sem vagyok és nem vagyok rászorulva hogy a kerek popsim dugják..

szept. 29. 13:36
 25/36 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a tokom tele van aZ ilyen okoskodo fapin/akkal!!
szept. 29. 16:36
 26/36 A kérdező kommentje:
25. Hát akkor keress olyat aki szereti az anált. :)
szept. 29. 16:59
 27/36 nb2019 ***** válasza:
36%

Nem az a baj kérdező hogy te nem szereted (ha tényleg az történt az exeddel, meg is értem maximálisan), hanem hogy mindenkit leselejtesezel, és melegezel, aki igen.

Engem se vonz (az más kérdés, hogy imádom a formás popsikat, de csak "külsőleg"), de attól még el tudom fogadni, ha valakit ez (is) izgat.

szept. 29. 17:07
 28/36 A kérdező kommentje:

27. Inkább egyszerűen nem értem oket.

Számomra nincs nagyobb mámor, mint amikor a párom farka q puncimban van. Alig győzöm kiélvezni, egyszerűen imádom.

Lehet nem kellene becsiccsentve kérdéseket kiirni.

szept. 29. 17:24
 29/36 anonim ***** válasza:
36%
ma 17:24 Gyanus, h te csaj vagy :D
szept. 29. 17:25
 30/36 A kérdező kommentje:
29. Miért hazudnék erről? Ha szeretnék sem tudnék. :)
szept. 29. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!