Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg prostihoz kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg prostihoz kellene járnom, ha selejtes a külsőm?

Figyelt kérdés
Már többször is olvastam, hogy ha ocsmány vagyok, akkor sosem fog szeretni senki és ezért teljesen felesleges próbálkoznom ismerkedni. És úgy érzem, hogy ez tényleg igaz. Én csak azt szeretném, ha szeretne valaki és ha lenne valaki, akit szerethetnék, de ez esélytelennek tűnik.
2018. dec. 22. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hírem. A prostik nem szeretetet árulnak.
2018. dec. 22. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom. Tisztában vagyok vele, hogy nem helyettesítené. De valamennyire segítene elvileg.
2018. dec. 22. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell, de minden jogod meg van hozzá, hogy járj :D
2018. dec. 22. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

(Gondolom fiú vagy)Ha így akarsz kapcsolatot akkor le kell mondanod a dögös lányokról és keresni kell egy olyat aki nem "tökéletes" fiú szemből nézve ,hanem olyat keress aki TENYLEG NEM a külsővel fog meg téged hanem a belsője érdekel téged .Egyébként ezek a lányok tudnak a legjobban szeretni és szeretve lenni .

L

2018. dec. 22. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Nrm kell járnod

Csak ajánlott

2018. dec. 22. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer mindeninek ki kell próbálnia...
2018. dec. 23. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!