Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsi péniszem miatt tartom magamat selejtesnek a lányok szemében?
Hát a leírásodban meg is válaszoltad a saját kérdésed. Igen, a farkad mérete miatt tartod magad selejtnek, ami egy elég nagy hülyeség ha engem kérdezel.
Tekintve, hogy ez már a sokadik kérdésed ugyan ebben a témában szerintem túlságosan is rá vagy fixálva a témára. Én a helyedben keresnék egy szexuálpszichológust, mert még ha mikropéniszed is lenne (ami nincsen), akkor is beteges magadat selejtnek tekintened. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ha jól emlékszem akkor te voltál az, aki azt írta hogy 13-14 centis a farka, ami alig kisebb az átlagosnál.
Felejtsd el a témát. Akármekkora is legyen a farkad, annál rosszabbat aligha tehetnél, hogy otthon ülsz és bántod magad miatta egy életen át. Ez szerintem még annál is rosszabb, mintha egy lány esetleg egyszer kinevetne miatta (ami kb. sosem fog megtörténni és amúgy is a lány szegénységi bizonyítványa lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!