Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párotok a terhesség ideje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok a terhesség ideje alatt veszített a libidójából?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Nagyon ritkán telt el úgy nap, hogy ne szexeltünk volna. Amikor havi " bajai " voltak akkor sem voltam elhanyagolva.. Majd megbeszéltük, hogy vagyunk olyan helyzetben a babavállaláshoz. És úgy voltunk vele lesz ami lesz, nem védekeztünk, nem szálltam ki időben, megadtuk neki a lehetőséget. Egész hamar össze is jött a baba aminek nagyon örültünk. Viszont ahogy teltek a hetek a libidója a hetek növekedésével aranyosan elkezdett csökkenni. Kezdeményeztem, de láttam rajta nem akarja és nem úgy fogad ahogy előtte. Tehát nem is akartam neki erőltetni vagy hogy kötelességnek érezze. Ezt valószínűleg a várandóság okozhatja, hogy nem kívánja a szexet? Idővel minden visszaáll a " normális " kerékvágásba? Mindenben támogatom amiben csak tudom és segítem. Nem kérem tőle számon, hogy már pedig miért nem..

Köszönöm válaszotokat!!

30/F

2024. júl. 9. 23:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly júliusban szültem. Hát a nagy melegekben nekem se volt hozzá olyan sokszor kedvem. De azért elmondható hogy mi nekünk végig volt szexuális életünk, csak sokkal ritkábban. Miután megszületett a baba én már vártam hogy leteljen a 6 hét. Jó volt újra normálisan együtt lenni nagy pocak nélkül. Most egy éves, hetente kb 2x sikerül összehozni a dolgot, de van hogy csak 1x. Nagyon jól rá tud érezni a gyerek mikor nem kéne felkellnie😅
2024. júl. 10. 05:52
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességemnél 0 szexuális vágyat éreztem. Viszont nyilván, mivel nem ikreket szültem, nem egyszerre tudtam le a kettőt, visszaállt az a szülés után hónapokkal, különben nem lenne 2. 🙊 Igaz, 3 év van köztük, úgyhogy az első nagyon közel jár.
2024. júl. 10. 06:52
 13/28 anonim válasza:
100%

Nos igen, akár az 1-es válasz is elég lehetne, kivéve, hogy gyerek mellett szerintem 3-4 ev mulva is valószìnűtlen a napi szex, plane ha jönne kistesó.

Mi 8 evig voltunk egyutt baba elott, 4-5 alkalom volt hetente, de előfordult több is. Ez 3-4-re mérséklődött a 24. hetig, amikor is el lettem tiltva. Akkor mondjuk még bőven volt kedvem, erőm, egyéb kielégitési modok alkalmazasara. Aztan a szülés utan 8 het teljesen kiesett, szó szerint örültem hogy élek. Majd utana én olyan szinten voltam fáradt, es a baba olyan hektikusan aludt, hogy ha volt is valami, azt nem igazan neveznem rendes szexnek, kb. még fél évig. Inkabb a ferjem miatt vettem ra magam. Egyaltalan nem volt rossz, de szivem szerint az alvast valasztottam volna, az biztos. Nalunk baromi lassan javult a helyzet. Faradt voltam, es egyaltalan nem ereztem magam vonzonak. Olyan 2 eves korara (mire vegre elválasztottam, es igy az alakomat is kb. visszaszereztem, azaz ujra elkezdtem magam hasonlóan nőnek erezni,mint előtte, tovabba az alvasidő is kiszamithatobb lett) kezdett rendezodni a helyzet, de a heti 2-nél nagyjabol megállt a dolog. Mivel a ferjem is sokkal faradtabb, es masok a prioritasok, igy neki is megfelel.

Ez csak egy törtenet.

Az biztos, hogy az élet innentől nagyon mas lesz, amit a nő hamarabb érzékel, mivel benne fejlődik a baba. Hogy a szex hogyan alakul, az egyelőre lutri.

2024. júl. 10. 06:54
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

10, térjünk vissza akkor rá, ha lesz gyereked! ;)

De ha valakinek van kedve két hányás vagy csak "simán" émelygés közben lepippantani vagy kézzel segíteni a párján, azt tegye. Más meg nem teszi ÉS mégse hagyják el, most lepődj meg! ;)

2024. júl. 10. 06:55
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

2x voltam terhes.

Az elsőnél úgy kb a 20.hétig ment is a szex. Elkezdtem érezni mozogni a babát, nőtt a hasam, részemről ez megölte a bulit. Ha szex volt, tuti beindult a gyerek, nagyon rossz érzés volt számomra.

Amúgy imádtam terhes lenni, minden, csak a szex nem ment.

Szülés után 3 hónappal tudtunk először újra együttlenni, de mi onnan folytattuk, ahol abbahagytuk.

Második terhességnél nekem a legelejétől nem ment. Még nem mozgott, de tudtam, hogy mozogni fog :D

Ott a szülés után a 6 hetet alig tudtuk kivárni.

Most 2,5 éves a kicsi, sokkal jobb a szexuális életünk, mint a gyerekek elött.

2024. júl. 10. 07:19
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt 0 libidóm volt, szülés után 6 hét off alapból, majd konkrétan fájt minden pillanata amíg szoptattam.

A gyermek 1 éves kora körül szűnt meg a fajdalom, amikor már elég ritkák voltak ahhoz az etetések hogy a hormonjaim visszaálljanak.

De libidóm még mindig nem volt.

Aztán jött a kistesó, terhesség alatt semmi, most szültem, még a 6 hét sem telt le.

Szóval türelem, a feleséged a gyermekedet hordja ki, ennyi áldozat tőled is belefér, hogy ebben az 1 vagy 2 évben nem szexelsz naponta.

Majd pár év és minden a régi lesz.

2024. júl. 10. 07:22
 17/28 anonim válasza:
100%
Mindkét terhességem alatt a 12. hét után valamikor megugrott a libidóm, a 2. trimeszterben sokszor voltunk együtt, aztán amikor már a 30. hét környékén jártam, megint jött a mélyrepülés, sehogy se volt kényelmes. Szoptatás alatt kb 0. A kisebb most lesz 1 éves, alig alszik. Igényünk lenne rá, de a férjem is azt mondta, hogy inkább aludjunk amikor épp lehet.
2024. júl. 10. 07:56
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éves a kisfiam kb most alszik úgy és jöttem annyira helyre hogy többször legyen libidóm és én is jobban élvezzem a dolgot. Eddig kb fél éves korától havonta 1szer 2szer tudtunk együttlenni.
2024. júl. 10. 08:24
 19/28 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt nagy étvágyam volt, szerettem volna, de a férjem nem :(
2024. júl. 10. 08:25
 20/28 anonim ***** válasza:
37%
Már megint aki csak a farka miatt aggódik. 🤷‍♀️
2024. júl. 10. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!