Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket érdemes tenni, betartani...

Miket érdemes tenni, betartani terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Legfőképp egészségügyi dolgokra gondolok, milyen vitamint, ételt enni, kerülni, miket csinálni, hogy a baba testileg és lelkileg is egészséges legyen.
júl. 8. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szedj kismamavitamint (nem a babának, neked kell), táplálkozz változatosan, mozogj és kerüld a stresszt. Észszerű kereteken belül mindent csinálhatsz.
júl. 8. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Ha csak egyetlen jó tanácsot adhatok: kérdezd meg ezekről a szakembert és CSAK RÁJUK HALLGASS. A szülész-nőgyógyászra, aki ezt tanulta 10 éven át és naponta dolgozik kismamákkal. A védőnőre, aki 4 éven át ezt tanulta és dolgozik minden nap kismamákkal és babákkal. Tőlük tudsz rendesen kérdezni mindent, egyébként tedd is meg nyugodtan, akkor is, ha nem tetszik az orvosnak, mert jogod van tudni mindenről. Nekem nagyon jó az orvosom, mindenről magától ad tájékoztatást folyamatosan.

Mindenki másnak csak szubjektív véleménye van, ami neki bevált.

júl. 8. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én még annyit hozzá tennék, hogy NE olvass Gyakorit 😂 itt mindenkivel minden megtörtént, meg a fordítottja is. Fölösleges para.
júl. 8. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a “mindenkinel mindent jobban tudok” emberektol volt agyrakom. Ezt edd, ezt ne, ezt szedheted, ezt a gyogyszert meg veletlen sem, hajat ne fess de ha muszaj, csak amnoniamentessel, vitaminokat kotelezo szedni mert ha nem akkor (es itt a kovetkezmenyek sorolasa), mikozben-

1: nem kerdeztem soha senkitol mit lehet es mit nem, ugyanis utana tudok olvasni

2: olyan ember ne papoljon ezekrol, aki vegigdohanyozta a terhesseget. Vele nincs mirol beszelnem, nem az o tanacsai lesznek mervadoak.

júl. 8. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!