Miket kell betartani a gyerek megfoganása előtt, hogy biztosan egészséges legyen a gyerek?
Sajnos ez nem ilyen egyszerű,mert ha egészségesen élsz és figyelsz mindenre sajnos akkor is lehet beteg babád! Amit nagyon ajánl az orvosom az a folsav amit már akkor el kell kezdeni amikor eltervezed,hogy babát szeretnétek. Kerülni mit kell? nyilvánvaló dolgokat ugyis tudod, alkohol,dohányzás stb...
Például olyan partner KELL, akinek a családjában nincs öröklődő betegség.
Nincs garancia rá, ahogy az életben semmi másra sincs.
Mi mindenáron babát akartunk... Egészségesen etkezem évek óta nem eszem cukrot mindenre oda figyeltem. Hetente 4-testmozgás es minden vitamint rendesen szedtem. Jött a terhesseg úgy örültem
Mondta a doki hogy sportolhatok de nem tettem csak vitamin es egészséges kaja
De elhalt a terhesseg a 11.-ik héten!
Ne parázs rá meg ne tervezi meg úgy ahogy én mert szerintem értelmetlen
Ha meg akar maradni megmarad,tehettem bármit menni akart.
Persze figyelj oda az egészségére mert te vagy a legfontosabb.
Amit viszont nem írtatok,a dohányzásról pl.szokjon le még az apa is, min. a terhesség előtt fél évvel.
Testmozgás, nuku alkohol,és a terhesvitamint már a teherbe esés előtt pár hónappal is nyugodtan el lehet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!