Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy már nagyjából 1 éve csak rá gondolok miközben kiverem?
Nagyjából havonta vagy ritkábban szoktam találkozni vele és ilyenkor beszélgetünk pár szót, de van amikor kicsit hosszabban is általános témákban. Körülbelül 5-6 éve ismerjük már egymást, de igazából tavaly nyár óta vagyok ennyire ráizgulva. A beszélgetés közben is többször merevedésem van, szerintem ezt észre vette már.
Én 36F, Ő kb. 24N

A barátság idő és energia. Nem mondom, hogy csak az örök barátság nyújt örömet, de azért sokan hosszú távon gondolkoznak, amikor kapcsolatépítésbe időt feccölnek. Ha így érzel, akkor érdemes lépni minél hamarabb, mert ez úgysem lesz fenntartható!
A helyedben én sem beszélnék arról, mi folyik a gatyódban, ha rá gondolsz. Vagy hívd el magadhoz valami jó ürüggyel, vagy bármi olyan programra, amiből sejteni fogja, mit akarsz tőle! Mi a te elképzeléded? Ez nem világos.

Ne mondd el neki, perverznek fog tartani
Te nem kapcsolatot akarsz vele, csak szexet
Igen, egy erős szexuális vonzalom amit most érzek iránta, de ha lenne köztünk egy kapcsolat akkor szerintem bele is tudnék szeretni, mert nagyon olyan a személyisége aki hozzám illő lenne.
Talán igazatok van és jobb ha ezt nem mondom el neki.
Köszönöm a hozzászólásokat és aki privátot irt annak is!
Na, kezdeményeztem nála. Teljesen úriember voltam, csak is jó dolgokat mondtam neki, de mégis vissza lettem utasítva és jelenleg még beszélgetni sem akar velem.
Innentől szerintem már úgy is mind1 mit mondok neki, júliusban fogok vele találkozni, akkor elmondom neki a farok kiverős részt és azt is megkérdezem majd lenne-e kedve, hozzá, hogy végignézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!