Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy már nagyjából 1 éve csak rá gondolok miközben kiverem?
Nagyjából havonta vagy ritkábban szoktam találkozni vele és ilyenkor beszélgetünk pár szót, de van amikor kicsit hosszabban is általános témákban. Körülbelül 5-6 éve ismerjük már egymást, de igazából tavaly nyár óta vagyok ennyire ráizgulva. A beszélgetés közben is többször merevedésem van, szerintem ezt észre vette már.
Én 36F, Ő kb. 24N

Inkabb ne
En tobb evet dolgozram munkatars mellett, a hata mogott meg eleg kemeny fantaziaim voltak rola hogy szexelnék vele
De sose mondtam meg neki

Persze, tedd hozzá azt is, hogy nagyjából 2 deci jön, amiből első alkalommal meglenne a hármasikrek CSOKra és a lábaid előtt fog heverni.
Egyáltalán nem beteg, teljesen egészséges és társadalmilag ma már széleskörűen elfogadott dolog.
Lehetőleg említsd meg azt is, hogy a kinézetén kívül amúgy nincs semmilyen értéke, de TE majd megtanítod igazi jó magyar pörköltet főzni nokedlivel.

A kinézete igazából átlagos (vékony alkat, kis mellek), igy én magam sem értem mitől izgultam rá ennyire, nem az a tipikus bombázó típus.
Az esze a helyén van, intelligens, jó iskolát végzett.
Minek hivjam még randizni, amikor igy is folyton összefutunk és tudunk beszélgetni? :D
Igazából eddig a véletlenre bíztam, nem mentem direktbe utána és igy is nagyjából havi szinten talizunk.

Nekem van egy ugyan ilyen ismerősöm mint te kérdező!
Sosem tetszett nekem, egyáltalán nem vonzó, viszont nagyon szimpatikus és szeretek vele beszélgetni, ő sajnos szerelmes belém és ő el is mondta, hogy vágyna rám stb. Itt úgy elsiklott ez a "barátság", hogy nem beszélünk. Nekem teljesen visszataszító, hogy közli egy csávó, hogy rád verem ki. Oké?! De mit kezdjek az információval? Örülnöm kellene?
Én nem mondom, hogy nem vagy férfias, nem ismerlek, nem tételezek ilyet, de randira simán elhívhatod, max megromlik a kapcsolatotok és találsz egy jobb nőt magadnak. 🤷🏻♀️
Nem járok randizni és nem is szeretnék senkit randira hivni. Amikor fiatalabb voltam randizgattam nőkkel, de ebből nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Szóval a randi az kizárt dolog nálam!
De fogunk még találkozni és szerencsére olyan helyen általában ahol nem zavar minket senki, igy van lehetőségem vele tartalmasan csevegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!