Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők elmondják egymásnak a szexuális, intim élményeiket?

Nekem volt egy olyan barátnőm, aki nyíltan beszélt erről az utcán is. Egy egyszeri beszélgetésünk során hozta szóba csak úgy a semmiből, hogy milyen egyéjszakás kalandja volt előző éjjel. Volt egy alkalom mikor a boltban sorbaálláskor kérdezett rá jó hangosan a párommal való nemi életünk kapcsán (kérdése tartalmazta a mekkora és milyen valamint az aktus gyakoriságát és minőségét) mindezt úgy, hogy neki soha nem beszéltem ki az ilyeneket. Megjegyezném szégyelltem magam, mert alaposan megbámultak az emberek akkor.
Egyszóval, ahogyan előttem is leírták ember válogatja. Valaki megtartja a dolgot annak a két embernek (te és a partnered) ahogyan azt illik vagy van a másik kategória (lásd amiről meséltem) aki ha tehetné még a friss újságba is kiiratná minden egyes részletét a dolognak.
20N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!