Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy már nagyjából 1 éve csak rá gondolok miközben kiverem?
Nagyjából havonta vagy ritkábban szoktam találkozni vele és ilyenkor beszélgetünk pár szót, de van amikor kicsit hosszabban is általános témákban. Körülbelül 5-6 éve ismerjük már egymást, de igazából tavaly nyár óta vagyok ennyire ráizgulva. A beszélgetés közben is többször merevedésem van, szerintem ezt észre vette már.
Én 36F, Ő kb. 24N

1-es vagyok, sose mondtam el neki mert kibirhatatlan a stilusa csak szexre kellett volna
Nagyon felizgatott szexualisan
Meg ma is felizgat ha ra gondolok pedig 12 eve nem lattam🤣
Igazából szerintem az lenne a döntő ebben, hogy az előadásmód miként sikerül. Mert ha csak úgy a képébe mondom, hogy recskázok rá, akkor az biztos visszataszító.
Vagy valahogy romantikusabban vagy akár viccesebb formában ha el tudnám mondani, akár virágnyelven, akkor szerintem ő sem lenne felháborodva ezen. Mint mondtam értelmes nő, csak eddig mindig általános dolgokról beszélgettünk és szerintem izgalmas lenne vele egy ilyen szexuális téma.

Ha én nő lennék és valaki azt mondaná hogy rám matyizik, soha többé nem állnék szóba vele.
De nem csak rám ha egyáltalán ezt mondaná, mert minek ezt a gyökérséget elmondani. ???
Miért nem tudod elmondani neki hoyg tetszik neked és jó lenne ha többet találkoznátok.
AZt is tudja mindenki hogy szoktunk kulázni, de erről azért nem beszélgetünk, főleg meg nem udvarlási céllal.
Tudod van olyan dolog amit úgy hívnak hogy UDVARLÁS.
EZ teljesen ismeretlen lett már.

AZ eszedbe se jutott hogy viszel neki egy csokor virágot és meghívod egy kávéra vagy italra és elbeszélgetsz vele szépen.
Mert lehet hogy vevő lenne rá és akár még szex is lehetne.
De látva az életkorod elég gyenge piskóta gyerek lehetsz ha az alapokat se tudod.

8. Amit itt írsz mindenben baromság.
Te elégedett vagy magaddal és férfias vagy ???
Ezt kár mondani , azt se tudod hogy mi a férfiasság .
De a 10. kommented is egy szarság.
Te beszélsz itt tartalmas csevegésről??
Istenem te tényleg az vagy aminek mutatod magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!