Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Előfordul hogy az aktuális pasitok megkérdezi tőletek, hogy az exeiteknek mekkora farkuk volt? Ha igen, elmondjátok őszintén, akkor is ha esetleg neki jóval kisebb van?
Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 06:13
1/11 anonim válasza:
Nem. Semmi köze hozzá.
Ex. Nem a farka mérete miatt lett az.
Amúgy én sem kérdezem meg az ex csajanak milyen volt a puncija.
3/11 anonim válasza:
Barátnőmmel mi annyit dumáltunk meg, hogy melyiknek volt kissebb, vagy nagyobb mint az enyém. Pontosabban azt mondta hogy az enyém a legnagyobb eddig, amit egyébként gyanakodva hiszek el, de mindenesetre dumáltunk már erről, és hogy neki milyen az én (amúgy nem túl nagy) méreten.
4/11 anonim válasza:
Nem, soha egy férfinak sem jutott eszébe ilyet kérdezni.
6/11 anonim válasza:
Aki ilyet kérdez, az jellemzően féltékenykedő, kontrolláló alak, mert kvára semmi köze nem lenne hozzá, mégis tudni akarja.
7/11 anonim válasza:
Nem, soha. Jelenlegi páromnak eddig a legnagyobb, ő ezt tudja is, mert elszóltam magam ezzel kapcsolatban. Korábban nem volt téma, úgyis látták, hogy élvezem.
8/11 anonim válasza:
Mivel a mostani páromnak a legnagyobb, így nem lenne belőle sértődés, de nem vettük sorra az exekét.
9/11 anonim válasza:
Úgyis azt fogják mondani hogy a tied a legjobb/legnagyobb :D Te se fogod elmondani hogy az excsajodnak jobb csöcse volt :D
10/11 anonim válasza:
Mindig megmondom ha megkérdezi, de előtte megkérdem biztos tudni akarja-e, aztán megy az elégtelen érzés, pedig megmondom előre, hogy egy bizonyos szint felett annyira mindegy a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!