Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Akik mar a nagy(obb) merethez szoktak, mit tesztek egy uj kapcsolatban, ha kiderul, hogy kicsi, esetlegesen kisebb a meret ?
Figyelt kérdés
Korral 🙂2023. nov. 17. 23:19
2/22 A kérdező kommentje:
#1: Miert nem?
2023. nov. 17. 23:36
3/22 anonim válasza:
Miért kellene hogy változtasson ez bármin is?
4/22 anonim válasza:
Ha jó vele a szex, akkor jó, ha nem, akkor nem egymást keressük. Ha megvan legalább 15 cm, onnantól már mindegy. Voltam 18 centissel, meg 15 centissel is, ha elég vastag, akkor tökéletes.
5/22 A kérdező kommentje:
Es ha csak 14 cm ?
2023. nov. 18. 00:41
6/22 anonim válasza:
Ennyi hazudozást! 18 után a 15 semmi!
7/22 anonim válasza:
Hiába a lepontozás a legtöbb nőnél nem számít hogy 14 vagy 18 centi. Ha már mindenképp a farok méret lenne a mérvadó, akkor is vastagság lenne az.
Viszont én még nem láttam olyat, hogy egy nő szerelmes lett a férfiba majd kidobta mert csak 14 centis a pénisze. Esetleg azért dobná ki mert nem bírna együtt élni a kisebbségi komplexusával, ha azon lovagolna egyfolytában, hogy az előzö palijainak mekkora volt a farka, és hogy biztos nagyobb volt nekik. 🤷♀️
8/22 anonim válasza:
#7 Pedig nem egy barátnőm dobta már ki a pasiját a mérete miatt. Összejöttek mert azt hitték, hogy jobb lesz, de nem lett. A 14-15 centi még a határ alja. De egy 12 centi semmire nem elég.
9/22 anonim válasza:
#8 Tudod nem számít a méret. 17cm felett.
10/22 anonim válasza:
8# Én még egy ilyen esetről sem hallottam. 😅
Meg akkor ezek szerint akinek 14 centi alatt van a mérete annak nincs is párkapcsolata egész életében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!