Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy nagyobb intim méretű partnerrel véget ért a kapcsolat, milyen volt egy nála lényegesen kisebb méretű férfival szeretkezni?
Figyelt kérdés
Nagyon érezhető volt a különbség?
Nem hiányzott a nagyobb méretű exetek?
Melyikkel volt hüvelyi orgazmusotok?
2021. ápr. 13. 08:29
1/27 anonim válasza:
Érezhető. Hónapokig hiányzott...
2/27 A kérdező kommentje:
Orgazmus volt a kisebbel is ennek ellenére?
2021. ápr. 13. 08:37
4/27 anonim válasza:
De azért a méret nektek nem számít, ugye?
5/27 anonim válasza:
#4 Dede, számít. Miért ne számítana???
6/27 anonim válasza:
Azért, mert mindenki bekamuzza, hogy a méret az nem számít, nem azon múlik a jó szex, blablabla...
Tudatosan b*sszák át a kisebb mérettel rendelkezőket, nem merik leírni, hogy de, a méret igenis számít...
7/27 anonim válasza:
#6 Ez csak itt a GYK-n van így. De azokat nem nők írják, hanem kisfarkú pasik. Ki tudja miért, de saját magukat áltatják. Ha nőket kérdezel (nem itt), egyik se fogja azt mondani, hogy nem számít.
8/27 A kérdező kommentje:
#1 nagyon sok különbség volt a fent említett 2 ffi között?
2021. ápr. 13. 10:45
9/27 anonim válasza:
És akkor mi az a méret, ami nektek már ténylegesen jó lenne?
Mert amúgy ott van a másik véglet is, ami tényleg igaz, hogy a túl nagy, 18 cm körüli péniszeket sok nő már nem szereti annyira...
Akkor most mi az igazság?
10/27 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy "nektek" nem értelmezhető. Ahány nő, annyi féle. Úgy van értelme pl, hogy "nekem". Én egy 16-17 centissel tök jól elvagyok ha nem túl vékony, de az első kommentemben említett hiányérzet egy 19centis pasi után volt. Nagyon imádtam, a pasit is, a farkát is. Egyszer közösen is megmértük, mert nem hittem el, hogy csak 19cm, szopás közben én nagyobbra tippeltem volna. Mindegy. De ez én vagyok. Legjobb barátnőm nem ilyen, ő nagyon szűk és gyakran fájt neki a szex. Évekig keresett egy olyan kisfarkú pasit aki normális, nincsenek komplexusai sem, meg amúgy minden oké vele. Szóval ahogy minden pasinak más a nemi szerve, a nőknek is más. Meg kell találni azt aki passzol hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!