Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy nagyobb intim méretű partnerrel véget ért a kapcsolat, milyen volt egy nála lényegesen kisebb méretű férfival szeretkezni?
Figyelt kérdés
Nagyon érezhető volt a különbség?
Nem hiányzott a nagyobb méretű exetek?
Melyikkel volt hüvelyi orgazmusotok?
2021. ápr. 13. 08:29
21/27 A kérdező kommentje:
20#-as mekkora a különbség a 2 említett ffi között?
2021. ápr. 13. 13:56
22/27 anonim válasza:
Kb hosszra 5 centi, vastagságra nem tudok pontosat, de abban is van jócskán különbség.
23/27 anonim válasza:
Egy nőnek nem kell farok a kielégüléshez. Egy fáradhatatlan nyelv, és egy fürge ujjperc.
24/27 anonim válasza:
Egy férfinak meg nem kell punci, elég a kis keze. Az ilyennek mint te, nem is való más...
25/27 anonim válasza:
1#Hogy múlt el a hiányérzet? :D
26/27 anonim válasza:
A teljesen átlagos magyar-európai csökevényemmel már évtizedek óta tizedelem a nőket. :) A visszajelzések alapján nem igazán hiányzott a farkam egyiknek sem miután megtapasztalták, hogy a nyelvem-ujjam milyen jól használom! Szóval ne csak arról beszéljetek, hogy milyen jó ha valakinek 20 centis a szégyene, hanem arról is hogy milyen rossz egy kitaposott cipőt a lábadra húzni, vagy egy széthasznált svájcisapkát a farkadra. :)
27/27 anonim válasza:
Van különbség szerintem, a test hozzá idomul ahhoz amit rendszeresen kap. Agyban is nehéz volt nekem a nagy után a kisebb,vékonyabb másik,fizikailag nem adja azt az érzést.
Előtte nem volt nagy méretű barátom, azóta sincsen. A normál méretű tökéletesen elég nekem,ha nagy..nekem bónusz kategória de önmagában ez se minden ,ha nem tud vele bánni, mindegy a méret..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!