Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén! Mennyire tudtok elfogadni kisebb szexuális teljesítményt egy férfitól, ha?
A női nem kényeztetése sokakat érdekelt már a múltban. Behatóan tanulmányozták a témát.
Essél neki kamasutra, erotikus masszázs, tantrikus szex és egyéb hasonló témájú könyveknek. 1-2 hét okulás után olyan technikád lesz, hogy a nő már több orgazmuson átesik mielőtt a farkad egyáltalán sorra kerülne.
Továbbá, ha a szex lenne az elsődleges, akkor még mindig azzal a pasival lenne...
Nem csak farokkal lehet kielégíteni egy nőt.
Tájékozódj.
A boldogság szerintem nem teljesen függ ettől.
Fontos ezt nem tagadom.
De ha szeretek valakit akkor elfogadom,hogy ő más.
Az a fontos,hogy kölcsönösen kielégítsétek egymást,ezt kézzel,szájjal,játékokkal is el lehet érni.
Szóval nem kell paráznod,hogy azért lesztek boldogtalanok mert az előző pasi jobb volt.Ami amúgy nem is biztos,nem?
Ne stresszelj rá mert még annál is bénább leszel mint amitől félsz.:)
Nekem nincs nagy étvágyam, de ez az alkalmak sűrűségére utal, nem a hosszúságukra.
Szerintem a mostani párom akármeddig bírná, én miután elmegyek, van még bőven dolgoznivalóm rajta... :D
valahogy nem fér a fejembe, hogyha ő bírja, akkor hogy lehet, hogy valakinek pár perc a max? (ez nem provokatív kérdés, tényleg nem értem) - csak lehet ezt gyakorolni, visszatartani, nem?
nem értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!