Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok őszintén! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén! Mennyire tudtok elfogadni kisebb szexuális teljesítményt egy férfitól, ha?

Figyelt kérdés
Tegyük fel évekig van egy barátotok, akinek kemény, megfelelő méretű farka van, és sok ideig bírja, akár több menetet is. Egy ilyen után teljesen esélytelen, hogy boldogok legyetek egy olyan fiúval, akinek nem olyan jo a merevedése, 5 percig bírja csak, és egy menetet? Tegyük fel más téren minden klappol. Mert van most egy csaj, aki hosszú kapcsolatból lépett ki, de nagyon félek, hogy rendkivül kiábrándulna belőlem szex után. 24f

2020. okt. 1. 10:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor itt ugye már felmerül a kérdés, hogy 24 évesen mégis hogy találjak egy komoly, szép barátnőt, aki az életét is leélné velem? Nemigen van már olyan szép, okos 24 éves csaj, akinek nem volt legalább egy komoly kapcsolata.
2020. okt. 1. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
hasonlo étvágyu csajt kell keresned. Van eleg fapina nyugi:)
2020. okt. 1. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

En szemely szerint nem szeretem ha ujjaznak, es az oralert sem rajongok. Illetve, hogy pontositsak: elvezem, de csak par perc erejeig (adni jobban szeretem)- pedig a parom nagyon profi. Szamomra maga a behatolas az, amit a legjobban elvezek es szeretem ha eltart. Szerencsere a parom jol birja es egy-egy menet akar egy orat,vagy annal is tovabb tart.

Ha talalsz egy olyan lanyt aki az ellentetem, tehat jobban elvezi ha kezzel, szajjal elegited ki, akkor nem lesz gond.

En szakitottam mar pasival ez miatt, pedig amugy mas teren nem volt rossz vele. Fontos, hogy szexben is osszeulloek legyunk.

2020. okt. 24. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!