Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Túl tud melegedni egy Laptop,h...

Túl tud melegedni egy Laptop,ha az új hűtőventilátora kisebb teljesítményű,mint a gyári?

Figyelt kérdés

Adott egy régi Macbook Pro,aminek a gyári ventilátora kezdett meghalni.

A pontos típust megadva rendeltem bele egy újat,viszont 1,1 W-osat küldtek,a gyári pedig 1,7 W-os volt.

Már az indításnál is (a gyárihoz viszonyítva)kicsit furcsa a hangja van,kb a passzív hangfalak „üresjárati” zörejéhez tudnám hasonlítani.

A kérdés: merjem használni?

Van valamiféle védelem a gépben,ami lekapcsolja a masinát,mielőtt nagy probléma lenne,vagy túl tud melegedni észrevétlenül?

2020. júl. 2. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lekapcsol ha túlmelegszik. Legalábbis az én Dell-em kikapcsolta magát (nem egyszerűen csak leállt, hanem windows leállít és kikapcs) amikor nagyon meleg volt a lakásban és még töltöttem is a lapotop akkuját és használtam a gépet és túlmelegedett.
2020. júl. 2. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

van védelem... nem hallottál a nagy macbook botrányról amikor túlmelegedtek és visszavették a tejesítményüket?

nem lesz baja, csak max lassabb lesz.

meg hát a hangját kell megszoknod

töltsd le ezt a progit: Exhaust

[link]

így néz ki: [link]

(ez a mac minim :) )

látod a hőmérsékleteket, illetve tudod állítani a ventilátort is manuálisan.

ingyenes és nagyon pici

2020. júl. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!