Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy házas férfi aki rámhajtott, az elején nem mentem bele de a végén mégis beadtam a derekam. Minden szex után elmondja hogy ez az utolsó és én se bróbálkozzak és egyfolytában felhozza a feleségét. Szerintetek ezt meddig lehet így elhúzni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 05:11
2/7 anonim válasza:
A pokolra juttok parazna népség...
3/7 anonim válasza:
Meddig lehet elhúzni?
Egészen addig amíg Te el nem küldöd!Mert amíg lefekszel vele mindig meg fog jelenni!
4/7 anonim válasza:
Amúgy is csak szex volt megbeszélve.
5/7 anonim válasza:
Én is ilyen férfi vagyok.
Én bármeddig húznam mert itthon nincsen semmi szex.
Így 40korul meg volna igenyem
6/7 anonim válasza:
Pont addig ameddig a pasik elhúzzák a "mostmár mindjárt tényleg elhagyom érted a feleségem!" viszonyokat. :D :D
7/7 Oldfire válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy csak üríteni kellesz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!