Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm már a behatolás pillanatától nagyon élvezi a szexet, olyan mintha egyfolytában élvezne. Honnan tudom, hogy mikor ér a csúcsra, létezik az, hogy nincs egy konkrét pillanat hanem ez egy hosszú folyamat nála?
Ő azt mondja,hogy nincs egy konkrét pillanat,de nagyon élvezi végig és én sem érzem,hogy lenne csúcspont.
Nálatok kb. hány perc az aktus?
Nekem az a gyanúm, hogy barátnődnek még nem volt orgazmusa, és nem tudja milyen is az, ezért lehet hogy ilyet mond:
"Ő azt mondja,hogy nincs egy konkrét pillanat,de nagyon élvezi végig és én sem érzem,hogy lenne csúcspont. "
Ha nincs csúcspont amit érezne, akkor nem élvez el. Élvezi, és ez jó, mert ezek szerint könnyen izgatható, de nem éri el. Nem tudom szokott e maszturbálni mielőtt aktív szexuális életet kezdett élni, de ha nem akkor lehet ez a baj. Sosem fedezte fel magát és azt, mit is kéne éreznie.
Próbáld meg, hogy egyszer te kimaradsz a játékból, nem kerül le rólad az alsó, és kézzel szájjal kényezteted hosszan. Valószínű a normál aktus, bármennyire is élvezetes számára nem hoz még annyi ingert, hogy bekövetkezzen az orgazmus, te meg gondolom előbb elmész, mint, hogy megtörténhetne. De ha pl. csak nyalod, akkor ő lesz a középpontban az ő élvezete, és lesz rá idő, meg lehetőség, hogy teljes mértékig élvezze.
Illetve még egy fontos kérdés. Kérdezz már rá, hogy van e olyan pillanat amikor úgy érzi, majd bepisil közben. Ha van akkor jó tanács, ne tartsa vissza. Nem fog bepisilni, hanem el fog élvezni. Sok lány az orgazmus előtt, hüvelyi izgatás (G-pontos) során vizelési ingert érez. HA ezt elfojtod azzal az élvezetet is rövidre zárod. Ha viszont engedi, akkor be fog következni és igen kellemes orgazmus lesz.
Jó gyakorlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!