Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egyszerűen nem megy a behatolás a barátnőmmel? Ő még szűz.
Figyelt kérdés
Így is több órás az előjáték, romantikus a hangulat, mindig borozunk is előtte, de egyszerűen amikor oda érünk, hogy behatolás, nem megy be a péniszem, abba hagyni mert nagyon de nagyon fáj neki azt mondja :(
Mit csináljunk? Nem tinik vagyunk, ő 22 éves. Úgy érzem, már mindent megpróbáltam. Mi lehet a gond?
2016. júl. 29. 22:41
1/7 Noren1989 válasza:
Hány ujjad fér be neki?
Meglepő módon ő még lehet, hogy be van feszülve, vagy nem akarja. Mennyire tág, mikor nekiállsz? Ugye nem kisbaba méretű a farkad?
26/F
2/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon rágörcsöl. Fél hogy fájni fog és így nem tud kellően ellazulni. Én sosem féltem tőle, mi lesz, és nem is fájt az első alkalom, sőt orgazmusom is volt,ami állítólag első alkalommal nem olyan egyértelmű lányoknál. Nem hiszem, hogy fizikális probléma. Ha nem javul a helyzet, lehet, hogy fel kéne keresni egy sexuál pszichológust, aki kideríti, mi a baj, és segíteni tud.
3/7 anonim válasza:
Szerintem alaposan nyald ki,nem 5 percig hanem órákig izgasd. Most tedd félre magadat,és akkor tuti menni fog. Stresszeltek :)
4/7 anonim válasza:
"belegyűrés" a szexuálpszchiológia kifejezés , sok sikert!
5/7 anonim válasza:
2-essel egyetértve, ha nem fizikai a probléma (nagy méret), akkor a háttérben valami lelki ok lehet. Ha nem tud ellazulni a leányzó, vagy annak ellenére se sikerül behatolnod, hogy kellően felizgult és felkészült rá, akkor valami biztosan nincs teljesen rendben vagy lelki, vagy testi értelemben. Bár a lelki ok a legvalószínűbb.
6/7 anonim válasza:
22 éves és még meg sem ujjazta magát vagy mi? Talán fel kellett volna készülnie tinikorában a szexuális életre! Lúzer egy csaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!