Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehet ebből baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Tervezzük a barátommal az első együttlétet. Még szűz vagyok, úgy gondoltuk, hogy az első behatolás legyen gumi nélkül, hogy érezzem ténylegesen milyen is az. Aztán persze gumival folytatnánk. Kérdésem: ebből még nem lehet nagy baj, ugye? Elég tapasztalt, nem fog elsülni, elsősorban az előváladék miatt aggódom, nem találtam sehol megnyugtató választ, hogy tartalmaz-e spermiumot. A másik kérdésem, ha behatolás után kiveszi és utána újra beteszi, az nem lesz nagyon rossz? Inkább kezdjük és folytassuk is gumival? Kíváncsi vagyok, mik a tapasztalatok. Előre is köszönöm.

2016. febr. 10. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első gumi nélkül volt. Meg is bántam...fájt nagyon. A gumi annyiban legalább tud még segítteni, hogy sikosítt így könnyebben be tud hatolni. Az előváladék is tartalmazhat spermát, de persze az is ember függő, hogy van akinek van előváladéka van akinek nincs. Legalábbis a saját tapasztalataim alapján.
2016. febr. 10. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem baj ennyiből nem lesz (kivéve ha nincs valami betegsége - ha már Ennyire tapasztalt ezügyben) Az hogy mennyire lesz rossz mikor újra beteszi, ez egyénfüggő. Én nem nagyon szeretem, de pozícióváltásnál muszáj, nem vagyunk akrobaták 😊

*1hez pedig hozzátenném hogyha nem vagy elég nedves, akkor nyálazd be a párod jó alaposan (vagy ő téged), és mingyárt jobban fog csúszni :)

N

2016. febr. 10. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Pár hónapja olvastam egy angol nyelvű, orvosi publikációkat közlő honlapon egy olyan kísérlet eredményeinek az összefoglalóját, amiben azt vizsgálták orvosok, hogy milyen arányban tartalmaz spermiumokat az előváladék.

A kísérlet azzal az eredménnyel zárult, hogy a kísérletbe bevont férfiak 37 %-ánál találtak jól mozgó spermiumokat az előváladékban, és a többször ismételt mintavétellel járó vizsgálatban arra a megfigyelésre jutottak, hogy a férfiak lényegében két csoportra voltak oszthatóak: akinél első alkalommal találtak spermiumot az előváladékban, annak minden egyes további alkalommal is, akinél nem, annak egyetlen mintájában sem.

Azt, hogy a te pároddal mi a helyzet ilyen szempontból, nem tudhatjátok, ha nem nézitek meg egy nagy felbontású mikroszkóppal az előváladékát. Hogy neked mekkora kockázatot ér meg az a pár másodperc vagy pár perc óvszer nélkül, azt neked kell tudnod - mind teherbeesés, mint az olyan szexuális úton terjedő betegségek (pl. HPV, Chlamydia), szempontjából, amik egy férfinál teljesen tünetmentesek lehetnek, így tudtán kívül fertőzheti tovább a szexuális partnereit.

A legjobb barátnőm kislánya annak idején megszakított közösüléssel (és fontos hozzátenni, hogy nem elbénázott megszakítással) fogant, ráadásul a ciklusa egy szinte lehetetlennek tűnő időpontjában, csak ők akkor már 26/28 évesek voltak, házasok, és pár éven belül amúgy akartak volna gyereket.

Tavaly februárban válaszoltam itt egy kétségbeesett 16 éves kamaszlánynak, aki leírta, hogy kb. egy héttel a megszakításos közösülés után szurkáló érzést érzett a hasában, lehet-e a terhesség tünete. Emlékszem, hogy nagyon sokáig gondolkoztam rajta, hogy megírjam-e neki, hogy a beágyazódás egyik tipikus tünete, amit leírt. Később megírta, hogy valóban terhes. Abortuszt szeretett volna, de a szülei ellenezték, így nem írták alá a szülői beleegyező nyilatkozatot. A várandóssága alatt írt még párszor arról, hogy hogyan viseli a helyzetet, leírta, hogy a barátja elhagyta, késő ősszel pedig megírta, hogy megszületett a kislánya.

2016. febr. 10. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

Itt a 6. hozzászólást érdemes elolvasni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez meg annak a lánynak a tavaly februári kérdése, akiről az előző hozzászólásomban írtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__66146..

2016. febr. 10. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Azt hiszem, megpróbálom rábeszélni, hogy egyből használjunk gumit, nem akarok még ezen is görcsölni akkor.

2016. febr. 10. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!