Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből baj?
Szerintem baj ennyiből nem lesz (kivéve ha nincs valami betegsége - ha már Ennyire tapasztalt ezügyben) Az hogy mennyire lesz rossz mikor újra beteszi, ez egyénfüggő. Én nem nagyon szeretem, de pozícióváltásnál muszáj, nem vagyunk akrobaták 😊
*1hez pedig hozzátenném hogyha nem vagy elég nedves, akkor nyálazd be a párod jó alaposan (vagy ő téged), és mingyárt jobban fog csúszni :)
N
Pár hónapja olvastam egy angol nyelvű, orvosi publikációkat közlő honlapon egy olyan kísérlet eredményeinek az összefoglalóját, amiben azt vizsgálták orvosok, hogy milyen arányban tartalmaz spermiumokat az előváladék.
A kísérlet azzal az eredménnyel zárult, hogy a kísérletbe bevont férfiak 37 %-ánál találtak jól mozgó spermiumokat az előváladékban, és a többször ismételt mintavétellel járó vizsgálatban arra a megfigyelésre jutottak, hogy a férfiak lényegében két csoportra voltak oszthatóak: akinél első alkalommal találtak spermiumot az előváladékban, annak minden egyes további alkalommal is, akinél nem, annak egyetlen mintájában sem.
Azt, hogy a te pároddal mi a helyzet ilyen szempontból, nem tudhatjátok, ha nem nézitek meg egy nagy felbontású mikroszkóppal az előváladékát. Hogy neked mekkora kockázatot ér meg az a pár másodperc vagy pár perc óvszer nélkül, azt neked kell tudnod - mind teherbeesés, mint az olyan szexuális úton terjedő betegségek (pl. HPV, Chlamydia), szempontjából, amik egy férfinál teljesen tünetmentesek lehetnek, így tudtán kívül fertőzheti tovább a szexuális partnereit.
A legjobb barátnőm kislánya annak idején megszakított közösüléssel (és fontos hozzátenni, hogy nem elbénázott megszakítással) fogant, ráadásul a ciklusa egy szinte lehetetlennek tűnő időpontjában, csak ők akkor már 26/28 évesek voltak, házasok, és pár éven belül amúgy akartak volna gyereket.
Tavaly februárban válaszoltam itt egy kétségbeesett 16 éves kamaszlánynak, aki leírta, hogy kb. egy héttel a megszakításos közösülés után szurkáló érzést érzett a hasában, lehet-e a terhesség tünete. Emlékszem, hogy nagyon sokáig gondolkoztam rajta, hogy megírjam-e neki, hogy a beágyazódás egyik tipikus tünete, amit leírt. Később megírta, hogy valóban terhes. Abortuszt szeretett volna, de a szülei ellenezték, így nem írták alá a szülői beleegyező nyilatkozatot. A várandóssága alatt írt még párszor arról, hogy hogyan viseli a helyzetet, leírta, hogy a barátja elhagyta, késő ősszel pedig megírta, hogy megszületett a kislánya.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Itt a 6. hozzászólást érdemes elolvasni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ez meg annak a lánynak a tavaly februári kérdése, akiről az előző hozzászólásomban írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__66146..
Köszönöm mindenkinek!
Azt hiszem, megpróbálom rábeszélni, hogy egyből használjunk gumit, nem akarok még ezen is görcsölni akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!