Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti beszoktátok nyálazni a makkotokat behatolás előtt?
én beszoktam, mert érzékeny rész és szárazon bármihez hozzáér az kellemetlen, hiába nedves a punci, elsőre hirtelen kellemetlen...
23F
Nálunk én szoktam benyálazni a pasim az orál alatt, és még mellé baromi nedves is vagyok így sose volt erre szükség, de ahogy leírtad engem is zavarna.
23L
Kérdező, lehet, hogy talán neked kellene őket izgatni egy kicsit, nem gondolod? A szopástól eleve nedves lesz a pénisz, de ha rendesen izgatod akár csak kézzel, az előváladék is benedvesíti (aminek pont az a funkciója, hogy a behatolást segítse). Nem elég, ha a lány nedves, egy száraz péniszt akkor is kellemetlen betuszkolni...
Tipikusan olyan lehetsz a kérdés alapján, aki fekszik szex közben, mint egy darab fa, várja, hogy csináljanak vele valamit, és megsértődik, ha egy kicsit próbálják saját maguk számára is élvezhetővé tenni a dolgot a férfiak... Ezen érdemes elgondolkozni.
21N
Én a punci nedvel szoktam kenni...
Tiszta gáz aki odaköp!
Nem!
Ha sokáig simogatom, puszilgatom, szeretgetem a lányt akkor már annyira kívánja, hogy szinte könyörög, hogy bedugjam neki! Akkor már annyira nedves, hogy nem kell ott semmiféle nyálazás! Főleg ha még ki is nyaltam elötte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!