Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, első szexeteknél már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, első szexeteknél már a behatolás elött elélveztetek? Ha igen, mit szólt a lány? Az első alkalom alatt összesen hányszor élveztetek el és hányszor a lány? Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Hány partnere volt már előtte?

Figyelt kérdés
Lányok is írhatnak, srác szüzességének elvételéről.
2016. máj. 19. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Kinyaltam és kétszer ment el úgy. Utána raktam be, de kb 5 percet bírtam. Benne mentem el, ő ettől biztos nem élvezett el. Többre nem került sor mert megzavartak, nem barátnő volt, hanem egyéjszakás. 17 voltam én és olyan 21-22 a lány
2016. máj. 19. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Előtte a számban elment, és utána is hamar elélvezett. Aztán ameddig újra merev nem lett, folytatta szájjal, majd pedig ismét rendesen.

Ő háromszor ment el összesen, én meg kétszer. (Előtte szájjal is kielégített, akkor is elmentem. :$)

Nem fogom soha megérteni, miért majréznak sokan, ha a pasi hamar elmegy. Nagyon izgató volt háromszor is érezni, hogy elment, és mindezt tőlem. Utána meg folytatta, szóval így összességében sokkal jobb volt, mint ha egyben letud annyit, ameddig én is elmegyek.

2016. máj. 19. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ő a 3. volt, és csak kapcsolatban szexeltem. 17 voltam, ő 18. Neki én voltam az első.

Védekezés meg természetesen gumival.

2016. máj. 19. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 18 lány 17

2 vagy 3 partnere volt előttem

Nyalás közben is elment vagy 2x

Szex közben 3-5 szor

Nagyon sokáig tartott, mert egyáltalán nem tudtam elmenni...

Sőt kb 1, 2 hónapig nem tudtam elmenni...

Valószínűleg túlságosan tetszett a lány és ráparáztam...

2016. máj. 19. 17:08
 5/6 anonim válasza:
Elsónél úgy 45 percig bírtam aztán hazajött az apja :D
2016. máj. 19. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nem ment el egyikünk sem, de kb. fél órát csináltuk. 16 voltam, a lány 14.
2016. máj. 20. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!