Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szüzek voltak mindketten, tehát elsők voltak egymásnak, ti nektek hogy volt az első alkalom?
Utólag visszagondolva vicces, mert nagyon sokat bénáztunk :D Próbáltuk misszionáriusban, lovaglóban, kutyapózban... De az még nagyobb katasztrófa volt, mint az előjáték, mert mindketten retek bénán csináltuk. Na meg aztán, szűz fiúcskaként én is elég hamar eldurrantam, de mire a lány végzett a fürdéssel, megint felállt... Szerencsére már akkor is humorosabban kezeltük, így nem volt a végletekig kínos. :D Utána azért belejöttünk.
18F
Amikor volt a gimnáziumunkban szexuális felvilágosítás, az előadó néni valamelyik monológjához hozzáfűzte, hogy amúgy 2 szűz lehetőleg ne kerüljön össze, mert az rémálom lesz. Mellettem ült az akkori barátom, akivel mindketten szüzek voltunk, egymásra néztünk és elröhögtünk magunkat. :D
Szerencsére nem lett igaza a néninek :)
Sokkal fontosabb a profi lepedőakrobata tudásnál, hogy olyannal csináld, akit szeretsz, és akkor emlékezetes lesz örökre. Sőt még szerintem annak is lesz egy aranyos feelingje, hogy ügyetlenkedtek elsőre.
Ha meg azért szedsz fel egy tapasztalt macsót, hogy elsőre is jó legyen 1. Nem biztos, hogy lesz türelme tanítóbácsiskodni, így ugyanolyan rossz lehet, mert csak magára figyel majd, nem lesz maradandó élmény, vagy esetleg maradandó rossz élmény, legrosszabb esetben trauma. 2. Ha lesz türelme, akkor se lesz mögötte semmi érzelem, legalább az elsőt szerelemből, de legalább szeretetből kéne...
pettingeltünk, ahogy korábban is, aztán a farkammal simiztem a csiklóját, aztán bedugdostam, óvatosan, hogy neki ne fájjon, végig beszéltünk, hogy hogyan jó stb..
aztán mikor nem fájt neki, akkor ki-be
elmentem, ennyi.
asszem oldalt voltunk és hátulról. vagy szemből és nyakamban volt a lába
picit fájt az elején neki, de az hamar elmúlt.
nekem nem fájt semmi nyilván, minden tökéletes volt :)
gumit nem húztunk. Picit hülye felfogás miatt, mert úgy gondoltam, hogy ha egy gumi van közöttünk, akkor nem is értünk össze -> úgy szüzek maradnánk, hiába dugtunk
nem lett baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!