Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mikor mondasz igent egy barátság extrákkal/laza kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 12:20
41/49 anonim válasza:
Hosszútávon nem működőképes. Egyik fél idővel szerelmes lesz, vagy csak addig járogatnak össze, amíg nincs jobb, de igazából párkapcsolatot kb. nem lehet kialakítani, elmélyíteni, amíg tart egy ilyen viszony. Időpocsékolás.
43/49 anonim válasza:
Amikor nem volt más lehetőségem. Így kezdődött a kapcsolatunk 17 éves koromban, majd szünetelt, amikor valamelyikünknek lett komoly kapcsolata. Először neki, utána nekem. Majd összejöttünk normálisan 23 éves koromban, és azóta is együtt vagyunk. 15 éve.
45/49 anonim válasza:
44-es nő!
Én Neked szingli pasiként lehetek a "szamár"?
47/49 anonim válasza:
46-os nő!
Akkor beszélgetés,dumcsi privátba mehet?
45-ös voltam,s vagyok!
48/49 anonim válasza:
Soha.
Ismerek olyat akiknek tényleg működött, de az nem én lennék.
Szűz vagyok, nagy szeretet éhséggel. Így nem tudnék csak szexre gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!