Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mikor mondasz igent egy barátság extrákkal/laza kapcsolatra?
Természetes kérdés volt!🙂 Ha helyes és jóképű a pasi, persze nem egyből rávetem magam, hanem csak mutatva azt hogy érdeklődök felé míg ki nem ismerem! A kiismeretséghez nekem kb 2-4 év kell! Ennyi idő kellene minden másnak is! Ezért van ez a sok ("jaaaaj sziaa, dejo pasi vaaagy, gyerünk az ágyba, aztán Baba, azután hatalmas esküvő, majd 1 év után elválás, ki b@szott rá?? A gyermek!! Na neeem🙂 Na ezért kell a 2-4 év. Laza kapcsolathoz nem kell ismerettség ha csak a vágyaidat szeretnéd kielégíteni!
Ilyen nőket és lányokat szerte találsz az országban.
Nekem kb húsz éves korom óta voltak/vannak extrás barátaim. Néha csak egy, máskor 2-3 is.
Mi dönti el? Nálam az, hogy barát legyen, azaz, közös érdeklődés, szeretet, őszinteség. Legyünk fontosak egymásnak, érdekeljen minket a másik élete, sorsa, dolgai, öröme-bánata. Ez hoz magával vonzalmat, nem feltétlenül szexiuálisat, hanem olyan bensőségeset. Amiből lehet szex is.
Szerintem ez is alapvetően embertípus meg empátia kérdése, ki tud kezelni egy ilyen kapcsolatot és ki nem. Szerencsés vagyok, mert nekem eddig az összes extrás barátommal jó viszonyom maradt az extrás időszak után is, azaz, a barátság megmaradt. :)
Igazi férfi(20) vagyok de voltam férjes gyerekes nővel aki szereti kímélni magát nővel férfival, sőt fiatalabbal is. Én 20 ő 34. Több alkalmi kalandja is van,volt mikor van ideje csinálja.
Szoval akinek vannak ilyen vágyai, és bejön neki a férfi, de nem tudná és nemis akarna össze jönni vele avval jó lehet.
Én se jönnek sose össze vele. Kapcsolathoz idős és férjes is jelenleg.
Szóval teljesen esélytelen bsrmi és nem is vagyunk semmire csak szex. De abba bomba.
Privit nem kérek, nincs fotó meg, név meg társai.
6-os,s 8-as nő ilyenkor pl kár,hogy nem ismerjük,nem ismerhetjük egymást...
Szingli pasiként írom ezt,s olyan pasi vagyok,aki minden jóban benne van
Soha :)
Előbb vagy utóbb, valamelyik fél többet fog érezni és akkor lőttek a barátságnak. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy az ilyen “B” kategóriás, disznó vicceken kívül más is történjen. Van nem egy férfi barátom, akikkel tízen-huszon éve barátok vagyunk. Én nem tudtam sosem úgy tekinteni rájuk, mint potenciális partner :) Nem mondom, hogy nem voltak próbálkozások, de ha belegondolok, hogy tegnap még együtt veséztük ki, hogy kinek milyen a nemi élete, együtt nevettünk rajta, mára meg már nem tudnál őszinte lenni vele, mert akkor bizony megbántod… De lehet csak én gondolom túl a dolgot, vagy csak szentimentális vagyok, ha róluk van szó, de nekem többet jelentenek, minthogy pár kósza órával tönkre vágjunk x évet :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!