Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolatról mi a véleményetek? Nőként érdemes bele menni? Hogyan lehet az érzelmeket teljesen kiiktatni h a jövőben se legyen az h az egyik fél szerelmes?
Nekem volt ilyen kapcsolatom pár hónapig. Igazából maga a szex jó volt, és a szexuális kémia megvolt köztünk, de nagyon más emberek voltunk, és tudtam ha ő lenne az utolsó férfi akor se venném számításba.
Ő is így volt vele, tisztában volt azzal, hogy nagyo szöges ellentétei vagyunk a másiknak sok téren, így a barátságon kívül más halott ügy lenne, mert kicsinálnánk a másikat. :D
Így nem is volt ezzel baj, nem mondom volt eleinte hogy azt hittem többet érzek, de csak a hirtelen felszabadult hormonlöket volt a szex miatt, és amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is múlt kb egy hét után.
Ha nagyon vágysz a szexre és megvan a kémia közöttetek akkor nagyon jó lehet!
Előre nem lehet megmondani, hogy valamelyik nem lesz-e szerelmes! Az érzelmek nem irányíthatóak! Ez már nagyon sokszor bebizonyosodott!
Sztem ha adódik ilyen alkalom, és ha úgy vagy vele h belevágnál akk csináld nyugodtan.
Az h később ne érezzetek egymás iránt többet azt annyira nem lehet irányítani.
Én úgy tudtam az én ilyen kapcsolatomban megállni h nem lett több h a férfival akivel voltam szinte mindent tudtam. Mellettem több nővel randizott, nem akar kapcsolatot, szeret ismerkedni stb.
Igaz bántott a közepe felé h mellettem több nője is volt, de ez segített abban h tartsam magam a megbeszéltekhez.
L
Szerintem érdemes belemenni ha nem akarsz érzelmeket és ezt te tudod is, meg ő is. Ha sok időt töltötök együtt előfordulhat, hogy az egyik fél érezni kezd vagy jobb esetben mindketten érezni kezdetek de ez normális.
Próbáld ki ha érdekel a dolog aztán meglátod.
Felnőtt, érett fejjel lehet belemenni, hogy máshogy. Nekem is volt ilyen "kapcsolatom", de együtt jártunk csajozni/pasizni is, s amikor néha úgy alakult, akkor úgy alakult. Nem gondoltuk túl a dolgot.
Egyébként meg, ha úgy érzed meg tudod húzni a határokat ÉS mindketten vágytok egymással a szexre akkor csináljátok. Előfordulhat hogy mindketten túlgondoljátok és kapcsolat lesz belőle. Ha csak az egyik fél akkor az szívás, de addig tanultok belőle. Az élmény, a tapasztalat akkor is a tiéd marad, azt már senki sem fogja elvenni. ÉLJ ne filozofálj!
Nekem 2 évig működött egy 23 évvel fiatalabb lánnyal. Abszolút elképzelhetetlennek tartott bármi komolyat és én sem gondolkoztam ilyesmiben. Így nem merült fel semmi "zavaró" a kelleténél több érzelem egyikünkben sem. Élveztük egymást. Ő sem bánta meg, én sem. J pár csodálatos élménnyel gazdagabb lettem én is és saját bevallása alapján ő is. A mai napig napi akőcsolatban vagyunk, de egyikünk sem emlegeti fel a múltat még csak apró célzásokkal sem. Szóval nálam, nálunk a jelentős korkülönbség miatt működött.
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!