Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet "barátság extrákkal" kapcsolatra szert tenni?
Sajnos nem mozgok olyan körökben, hogy erre lehetőségem legyen.
Egzisztenciám/kinézetem meg van hozzá, csak nem tudom ezt hogy kéne prezentálni a hölgy fele.
Van aki élből elszalad egy ilyen kezdeményezéssel.
(anyagilag is támogatnám ha erről van szó, de ne legyen prosti)
28F
Úgy, hogy hosszútávú kapcsolatra nem vagy alkalmas, egyéb okok miatt (elsődlegesen jelelmbéli hiányosságok), de ezt leszámítva megdugnának a nők.
Az online megfejtéseket jobb, ha elfelejted, az esetek 99%-ában az ismerőseid közül kerülnek ki ezek a nők.
Eddig milyen tapasztalataid voltak?
Keresik a nők a társaságodat?
1 savanyú a szőlő? Ezt még nőként is hányinger volt olvasni. Nem az keres szexkapcsolatot, aki tartósra nem alkalmas, hanem akinek nem fér bele az életébe, vagy egyszerűen csak élvezni akarja az életet kötöttségek nélkül, mielőtt megállapodna.
Kérdező, abban igaza van az 1-nek, hogy ilyen kapcsolatot a baráti körödben kell keresgélned.
#4 én átérzem.
Paisként én is látom hogy mennyire ostobák a pasik ebben manapság, de ez oda-vissza játék amúgy eléggé.
Én inkább elengedtem az ilyeneket is, mert az én önbecsülésemnek sem tesz jót hogy a női oldal a normálisakat is úgy kezeli mint a hülyéket, mert már nem válogatja ki hogy ki alkaolmas ki nem, egyszerűen csak mindenki húzzon szerintük a picsába. :)
Juj barátom felejtsd el gyorsan ezt a "támogatnám is" szöveget, mert ezzel csak a sugarbaby-knál, prostiknál jutsz valamire, az összes többi nő felháborodik azon hogy k.rvának nézik.
Egyébként meg ugyanúgy mintha normál úton ismerkednél. Szimpátia, bizalom, vonzódás, vágy - akár barátság extra, akár normál kapcsolat, akár alkalmi ezt a négyet kell kialakítani ha akarsz valamit.
A barátság extrákkal 2 módon jöhet létre.
Megfelelő helyen keresel olyan lányt aki szintén ezt szeretné. Nyilván a társkereső ahol ezt előre le lehet egyeztetni.
Másik, ha van egy lány barátod, akivel ténylegesen csak barátságról szól, megbíztok egymásban és szintén nincs senkije de szívesebben szexel biztonságosan egy ismerőssel, mint egyéjszakás idegenekkel.
Ismerkedsz szórakozóhelyen és ha úgy látod, hogy hasonlót keres, akkor atudtára adod, hogy te miben vagy benne.
Én is találtam akár itt a GYK-n úgy nőt, hogy megírtam, hogy olyan nőt keresek, aki benne lenne a szexben, szórakozásban, de semmi komolyban.
Voltaképp csak "tökösnek kell lenni" és tudnod kell, mit akarsz és fel kell vállalnod.
"anyagilag is támogatnám ha erről van szó, de ne legyen prosti"
Nevezhetjük ezt többféleképp, ha fizetnél neki, hogy veled legyen, akkor kvázi prosti. Ugyan az a lényeg, a pénzért töltenek el veled az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!