Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet "barátság extrákkal" kapcsolatra szert tenni?
Sajnos nem mozgok olyan körökben, hogy erre lehetőségem legyen.
Egzisztenciám/kinézetem meg van hozzá, csak nem tudom ezt hogy kéne prezentálni a hölgy fele.
Van aki élből elszalad egy ilyen kezdeményezéssel.
(anyagilag is támogatnám ha erről van szó, de ne legyen prosti)
28F
Női oldalról, míg meg nem állapodtam, gyakran (mindig?) volt ilyen kapcsolatom, kb 2 hétig bírom szex nélkül, egy komoly kapcsolat után viszont szükségem van fél-egy évre, hogy lelkileg összeszedjem magam, valakivel ki kellett tölteni az űrt.
Kétféleképp ismerkedtem ilyen téren:
-Vagy már meglévő ismerősök, barátok, akikkel amúgy is szerettem időt tölteni, meg érezhető volt valami kölcsönös testi vonzalom, de láttam, hogy párkapcsolat nem reális, mert ebben-abban nem vagyunk kompatibilisek... Velük eleve találkozgattunk időnként, így csak megkerestem őket, hogy nem iszunk-e valamit, stb, aztán ha már oldottabb a hangulat, én nyíltan rákérdezek, (persze nőként ez kevésbé kockázatos). Ez volt a gyakoribb.
-Vagy néha tinder, beszélgettünk, ha volt valami kölcsönös szimpátia, még az első tali előtt jeleztem, hogy nekem mik az igények, és oké-e.
Mindkettőnél több az, aki nem megy bele, idő után rá is érzel, ki kapható, ha pedig kulturált, diszkrét és intelligens ahogy tálalod a dolgot, akkor nem gáz az se, ha visszautasít valaki, akkor se, ha ismerős.
#3, nem igazán értetted a szavam.
Nos, az a férfi, aki vonz, de tudod, hogy nem alkalmas párkapcsolatra, vele lesz az, hogy összejársz dugni, következmények nélkül.
És igen, persze, csak az életébe nem fér bele az ilyen embereknek, hogy párkapcsolatban legyenek. Közelíthetjük így is, vagy úgy, hogy épp lelki szennyesüket ürítik, kielégítik vágyaikat (bármit is jelentsen), vagy épp nem vágynak kötöttségekre.
Aztán itt van, amit lentebb felvetettek, a kialakuló érzelmek kérdése...
Ha sérültek az illetők, tudják vélhetően elemi ösztön szintjén tartani a dolgaikat. Ha valamivel emocionálisabbak, jellemzően a női egyedek, kialakulnak a fent említett érzések, amik megint nem vezetnek jóra.
Utolsósorban a sugörbébis franc...szóval inkább ne említsd a zsét, max a randikon legyél nagyvonalúbb, ha annyira szórni van kedved a lóvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!