Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menopauza ,klimax beköszöntével hölgyeknél vége a szexuális életnek?
Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok. Nagyon tetszik egy 50 éves hölgy akivel össze is jöhetnénk. Sok helyen olvasom és többek között itt is illetve ismerősi körben is azt hallom, hogy a hölgyeknél ebben a korban már hanyatlik a szexuális vágy. Ezért nagyon bizonytalan vagyok. Magas a libidóm és nem csak romantikus sétákra és vacsorára keresnék párt.jan. 15. 10:31
11/13 anonim válasza:
Ez egyénenként teljesen változó és kiszámíthatatlan. Párom 53 éves múlt. Még most is rendszeresen megjön neki. A menopauza megelőző állapotában van. 48 éves korában már teljesen elmúlt a szexuális vágya. Nekem pedig sajnos még most is van illetve lenne. Gyakorlatilag még érintésre se vágyik. Ezt én tiszteletben tartom és próbálom megérteni és várni a csodára ami persze sosem fog bekövetkezni. De nem szentírás, hogy minden nőnél így kell ennek lennie.
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sok esetben igen!
febr. 12. 13:30
13/13 A kérdező kommentje:
Alaposabban körben járva a témát szomorúan ezt tapasztaltam.
febr. 12. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!