Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A menopauza ,klimax beköszönté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menopauza ,klimax beköszöntével hölgyeknél vége a szexuális életnek?

Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok. Nagyon tetszik egy 50 éves hölgy akivel össze is jöhetnénk. Sok helyen olvasom és többek között itt is illetve ismerősi körben is azt hallom, hogy a hölgyeknél ebben a korban már hanyatlik a szexuális vágy. Ezért nagyon bizonytalan vagyok. Magas a libidóm és nem csak romantikus sétákra és vacsorára keresnék párt.

jan. 15. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. A feleségem azért még kívánja.
jan. 15. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez minden nőnél változó.

Nekem inkább megnőtt tőle a libidóm.

jan. 15. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A párom 47, nála semmi nyoma, menstruáció pontosan megvan, stb.

Egyébként úgy tudom, hogy amit írsz egy átmeneti állapot, utána visszatér a szexuális élet, és vágy jó esetben, legfeljebb kell majd síkosító...

jan. 15. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:
3%
Ott véget ért NŐnek lenni. Ez az egyéni véleményem, amihez jogom van.
jan. 15. 11:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyéni, és megjósolhatatlan.

Ismerek olyan nőt, aki kifejezetten bevállalós vadmacska volt, aztán a klimax-szal kb 2 év alatt a nullára esett a libidója, és ez azóta is így maradt.

És olyat is ismerek, aki a klimax után még inkább kivirult, élvezi a gondtalan szexet, és elfogadja hogy a síkosító a jóbarátja, egyszerűen mert a nedvesedés nem olyan mint előtte.

jan. 15. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan 50 pluszos vagyok, menopauza után sokkal aktívabb lettem egészen vad dolgokat is bevállalok, olyano0oat amit megelőzően nem tettem volna
jan. 15. 11:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan úgy van, ahogy az #5 írja. Minálunk például mindennek vége lett. Talán a legjobb lett volna akkor elválni. De már most 66 évesen nem érdemes senkivel újra kezdeni.
jan. 15. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nalam otven evesen nincs meg. Nekem a libidom egeszen elviselhetetlenul eros lett ugy ot eve. Kamaszfiu szinten.

Baratnoim mind tulvannak az utolso menstruacion. Leszamitva, hogy panaszaik vannak, a szexualis eletuk a topon van. Nem olyanok, akik kirakatot mutatnak. Elvalt, volt szingli nok, akik uj pasival vagy akar alkalmikkal nagyon elvezik a szexet. Sot, egybehangzoan velem egyutt, igazabol most. Pl a behatolas tema. Huvelyi orgazmus, nem fureszelesnek tunik a dugas, amit fiatalon a masik miatt viseltek jol.

jan. 15. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Nálam sajnos még mindig van libidó. Negyvenes éveimet elérve hatalmasabb mint bármikor is. Még így menopauza után is. Viszont szex meg nincs már itthon. Még a gondolattól is beteg vagyok, hogy ezután kimarad már az életemből. ...Megcsalás 😔 Ja...azt sem olyan könnyű összehozni. Semmilyen értelemben...
jan. 15. 12:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van vége!
jan. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!