Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menopauza ,klimax beköszöntével hölgyeknél vége a szexuális életnek?
Ez minden nőnél változó.
Nekem inkább megnőtt tőle a libidóm.
A párom 47, nála semmi nyoma, menstruáció pontosan megvan, stb.
Egyébként úgy tudom, hogy amit írsz egy átmeneti állapot, utána visszatér a szexuális élet, és vágy jó esetben, legfeljebb kell majd síkosító...
Teljesen egyéni, és megjósolhatatlan.
Ismerek olyan nőt, aki kifejezetten bevállalós vadmacska volt, aztán a klimax-szal kb 2 év alatt a nullára esett a libidója, és ez azóta is így maradt.
És olyat is ismerek, aki a klimax után még inkább kivirult, élvezi a gondtalan szexet, és elfogadja hogy a síkosító a jóbarátja, egyszerűen mert a nedvesedés nem olyan mint előtte.
Mondjuk nalam otven evesen nincs meg. Nekem a libidom egeszen elviselhetetlenul eros lett ugy ot eve. Kamaszfiu szinten.
Baratnoim mind tulvannak az utolso menstruacion. Leszamitva, hogy panaszaik vannak, a szexualis eletuk a topon van. Nem olyanok, akik kirakatot mutatnak. Elvalt, volt szingli nok, akik uj pasival vagy akar alkalmikkal nagyon elvezik a szexet. Sot, egybehangzoan velem egyutt, igazabol most. Pl a behatolas tema. Huvelyi orgazmus, nem fureszelesnek tunik a dugas, amit fiatalon a masik miatt viseltek jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!