Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők menopauza után mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők menopauza után mennyire vágynak férfi érintésre?

Figyelt kérdés

Aki vágyik rá az szexuálisan, vagy a szexualitáson (nemi aktus, erogénzónák stimulálása) kívüli érintést akar?

Nem vagyok gerontofíl, és fiatal kissrác sem. Nem azért kérdezem, hanem mert szeretnék képbe kerülni milyen rések lehetnek, ahová eddig Adam Smith keze nem ért el.

2023. júl. 11. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Kár, hogy nem lehet ezt előre tudni, mert a nők fele elfordul a szextől, a másik fele ekkor kezdi élvezni igazán. Csak én rosszul választottam.
2023. júl. 11. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az érintésre vágynak, a libidó meg erősen változó. Van akinek visszaesik, van akinél nincs különösebb változás, de olyan is akinél meg kilő mint a rakéta. Egyénfüggő.
2023. júl. 11. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Az egyes feleségénél tudjuk mi lett. Na és kettes, nálad mi a helyzet?
2023. júl. 11. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már a négyes vagyok és sajnos csatlakoznom kell az egyeshez mert nálam dettó ugyanez a helyzet. :(
2023. aug. 28. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyénenként válltozó.

Nővérem 52 éves, menopauza előtt sem erdekelte a szex, 15 éve szexelt utoljára.

14 hónap van köztünk.

Számomra mindig fontos volt a szex megélése.

Magas libidóval rendelkeztem.

Aztán jött a menopauza.

Féltem mit tesz velem.

Nem vagyok annyira nedves mint előtte, akkor zavaróan az voltam.

100 ról lecsökkent a libidóm 80 ra kb .

Előnye , nem kell pánikolni aggodni terhes maradok.

Összességében ennyi történt velem.

Viccesen szoktuk mondani tesómmal.

Ő örökölte a szépséget, én meg a libidót ;)

2023. okt. 15. 17:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Már közben és közvetlen előtte sem vágynak rá.
2023. okt. 17. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:

A láthatatlan kéz

48 évesen még előtte vagyok

Szeretek szexelni,jól esik az erintés a símogatás bárhol

2023. okt. 29. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Egészséges NŐ aki testileg és lelkileg is rendben van az vágyik rá!
2023. okt. 30. 08:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Kilőtt mint a rakéta!

A gerontofiliáról annyit, fel sem merülhet, legtöbb nő a menopauza idején menő és fiatalos, ha ad magára. Messze nem érzem magam öregnek, sőt!

Remélem, ez még így marad, mert sokak szerint ilyenkor kezd el a nő hirtelen öregedni. Mindenesetre egyelőre még ezt nem látom.

jan. 4. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Van akinél megnő de a legtöbb nőnél csökken,megszűnik. Akinek előtte sem volt túl nagy libidója annak biztosan csökken vagy megszűnik de olyan nő is van akinek átlag feletti volt és onnan zuhant le nullára. A (Vichy Youtube csatornáján Liptai Klaudia is említ egy ilyen példát a barátnőjéről.) Az, hogy valaki mennyire sportos és filigrán, fiatalos a külseje pedig egyáltalán nem befolyásolja. Mi a párommal például már 50 évesek vagyunk és már rég nem szexelünk. Ismerősi körben ugyanez a helyzet. Saját példából amire vágynak az a baráti beszélgetés, filmezés, biztonságérzet és a nyugalom. Ennek az életkornak már erről kell szólnia.
jan. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!