Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb (40+) nők mire vágynak?
Figyelt kérdés
Már úgy a testiséget illetően kérdezem. Tippelem aki már menopauza után van, annak nem is a szex lényegesebb (hiszen eleve nem működnek úgy intim funkciók sem), hanem egy kiadós finom simogatás stb
Vagy ez hülyeség?
Korotokat is leírhatjátok, még meg is köszönöm . De a cinizmusért és oltásért megharagszom.
2023. jún. 4. 14:52
1/18 anonim válasza:
Dehogynem!
Még jobban kívánják mint 40 alatt. ;)
2/18 A kérdező kommentje:
Bocsi egyes, de mire alapozod amit mondasz? Tudod ugye, hogy ez biológiai anomália?
2023. jún. 4. 15:09
3/18 anonim válasza:
Ne haragudj már meg a kérdésért, de a menopauza tudod hány éves kor körül “támad”?
4/18 A kérdező kommentje:
Felvilágosult, intelligens ember vagyok. Persze, hogy tudom! Olyan 47-50 év körül kezd beütni. De te meg tudd, hogy ez nem egységugrás szerű meredekséggel játszódik le, hanem egy folyamat.
2023. jún. 4. 15:14
5/18 anonim válasza:
40+ korban menopauza után??? Te hülye vagy...
6/18 A kérdező kommentje:
Te meg diszlexiás vagy 5-ös
Tanulj már meg olvasni, mielőtt marhaságokat refletálsz!
2023. jún. 4. 15:21
7/18 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok.
Nő vagyok, csak tudom hogy mit beszélek...
De ezzel a stílussal az is biztos, hogy te bármilyen korú nőnél esélytelen vagy
8/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok esélytelen, és nem is erről szólt a kérdés. De hogy ne érezd magad akkora femmkirálynak, mondok neked valamit: kognitív képességeid messze elmaradnak az átlagostól. Legalábbis szöveg(-meg-nem-)értésed erősen erre utal. Sehol nem írtam, hogy 40 körül menstruáltok utoljára.
2023. jún. 4. 15:43
9/18 anonim válasza:
A menapauza 50 felett te szerencsétlen. És semmit nem befolyásol. Bár neked úgyis mindegy, ennyi ésszel max.egy cigánylányt dughatsz meg.
10/18 anonim válasza:
Átlagban 50-52év között kezd el kimaradozni a menzesz, de itt még termékeny lehet a nő. A menopauza még ezután jön...
9# Cigánylányt se, ha van annyi esze.. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!