Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb (40+) nők mire vágynak?
Már úgy a testiséget illetően kérdezem. Tippelem aki már menopauza után van, annak nem is a szex lényegesebb (hiszen eleve nem működnek úgy intim funkciók sem), hanem egy kiadós finom simogatás stb
Vagy ez hülyeség?
Korotokat is leírhatjátok, még meg is köszönöm . De a cinizmusért és oltásért megharagszom.
Nekem is tökèletesen működnek még az intim funkcióim.
42n
Párom 42.
20-as éveimben nem dugtam annyit mint mostanság.
Nagyon el lehetsz tájékozódva.
Közel 50 éves vagyok, rendszeresen menstruálok, momentán most is éppen a vérzés "boldogít".
A "párom" csókjától képes vagyok nemi izgalomba jönni, benedvesedni. És természetesen ettől sokkal-sokkal cifrább dolgokat is szoktunk művelni.
Önmagamból kiindulva nehezen tudom elképzelni, hogy más 50 körüli nő ne így élné az életét. Hacsak nem egy ellaposodott/kihűlt kapcsolatról, halott házasságról beszélünk...
Első vagyok.
Tapasztalatra építek.
Nem érdekelnek a biológiai anomáliák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!