Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Változó korban lévő hölgyek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változó korban lévő hölgyek! 48 éves koromban megszűnt a szexuális vágyam, most 52 éves vagyok. Nem is gondolok a szexre pedig van egy fiatalabb ,jóképű szerető párom. Más is van így ezzel? Ti találtatok rá megoldást?

Figyelt kérdés

Nem híztam el, nincsenek hőhullámaim, kiválóan alszom, nem vagyok ideges.

Nincsenek önértékelési problémáim. A fiatal kolléganőim is csinosnak mondanak. Semmilyen más tünetet nem tapasztalok, jól érzem magam a bőrömben. Előtte a szex szuper jó volt és mintha elvágták volna a libidóm. Egy problémám van. Eddig nagyon türelmes volt de ha így marad el fogom veszíteni a párom. Nem tudom mi tévő legyek mert nekem viszont egyáltalán nem hiányzik a szex.

2022. dec. 4. 14:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Tegyél magadon egy pici erőszakot, szeretetből. Elégítsd ki úgy, ahogyan neki jó. Meglehet, visszatér a libidód.

Szakemberhez is fordulhatnál, pszichoszexológushoz.

2022. dec. 4. 14:23
 2/21 A kérdező kommentje:
Harmóniában és szeretetben élek a párommal. Csak kellemes szexuális élményeim voltak életem során. Ezért pszichológust kizárnám. Nőgyógyásztól kérdeztem ő egyáltalán nem csodálkozott. Azt mondta, hogy változó korban ez előfordul. Hormonok. Talán visszatérhet a libidó, bár én ennyi év után nem hiszem. Elégítsem ki a párom? Tényleg egy jó testű pasi a legtöbb nő irigyelné de egyszerűen taszít a szex mindenféle formája és nem személyesen miatta lehetne akár a legjobb pasi filmsztár. Magamhoz sem nyúlok évek óta. Nincs kedvem és ezt az egyet nem tudom megtenni egyetlen férfi kedvéért sem. De elveszíteni sem szeretném. Azért kérdem mennyire gyakori ez mert egy barátnőmnél a friss kapcsolatában ugyanez a helyzet. A barátnőm is imádja a szintén fiatalabb párját de a legutolsó dolog amit szeretne vele az a szex. A barátnőmnél is a változó kor hozta ezt a változást de neki más egyéb klasszikus tünetei is vannak.
2022. dec. 4. 14:34
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha harmóniában élnénk, és szex helyett orálisan rendszeresen kielégítenél, akkor én naradnék melletted. Ha az sem, akkor megkérdezném tőled, hogy mivel tudom, hogy szeretsz engem, és nem akarsz szexuális nyomorban tartani, neked milyen ötleted van a helyzet megoldására, ami mindkettőnk számára elfogadható? Vagy keresnék női vágyfokozó szert neked.
2022. dec. 4. 15:00
 4/21 A kérdező kommentje:
Jó , de már a párom 47 éves nem 30. Igaz, hogy nagyon jól néz ki a korához képest és ő azt mondja, hogy fontos lenne neki a szex. De mégis csak ötven felé közeledik. Női vágyfokozó? Igen ezért is tettem fel a kérdést, hogy létezik e ilyen? Gyógyszert és hormonokat nem szednék csak természetes szert amelyeknek nincsenek mellékhatásaik.
2022. dec. 4. 15:06
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Ha a párod viszonylag egészségesen él, nem dohányzik, nem iszik, vagy csak mértékkel, rendszeresen mozog, akkor meg egy olyan jó 20 évig lesz igénye a szexre.

Sajnos azt nem tudom, hogy van-e olyan hormonmentes készítmény, ami pont a hormonjaidat befolyásolja.

2022. dec. 4. 15:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Ez nem jó hír mert egészségesen él és szinte napi rendszerességgel sportol,vitaminokat szed, fehérjeporokat iszik.
2022. dec. 4. 15:15
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
És az elmúlt 4 évben hogyan oldottad (oldottátok) meg ezt a dolgot?
2022. dec. 4. 15:16
 8/21 A kérdező kommentje:
Úgy , hogy átköltöztem a másik hálószobába és igyekszem, hogy részemről ne érje szexuális inger a páromat mert nem szeretném ezzel kínozni. Meztelen vagy fehérneműben sohasem mutatkozom előtte erre nagyon ügyelek. Ő biztosan "megoldja magának" mert van lehetősége rá esténként a másik szobában.
2022. dec. 4. 15:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gáz....!

Mondom ezt 48 éves férfiként!

Sajnos a párom is ilyen, és egyre ilyenebb!

Nagyon szeretem, de hosszútávon érzem, hogy ez nem fog működni!

Hozzá teszem évek óta várom, hogy hátha változik! Nem fog.....

Az, hogy prűd, egy dolog, de hogy hónapokat kell várni rá :(

Már én tartok ott, hogy inkább a fal felé fordulok és elalszok, nehogy "beinduljak" rá!

Próbáltam neki többször jelezni, hogy változtatnunk kellene ezen, mert érzem köztünk az egyre mélyülő szakadékot!

Ha így marad, csak idő kérdése, hogy meddig bírom!

Megcsalni nem szeretném én se, de férfiból vagyok..!

2022. dec. 4. 16:43
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez mert a barátnőm 54 éves de hetente 3x mindig van szex.

Hétvégén meg valamikor hétközben mikor hogy alakul a napunk estére.

Bár én fiatalabb vagyok nála lehet emiatt is nem korabelivel van.

De én nem érzem azt sose hogy kevés lenne nekem, vagy hogy nyűg lenne neki az együttlét

2022. dec. 4. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!