Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változó korban lévő hölgyek! 48 éves koromban megszűnt a szexuális vágyam, most 52 éves vagyok. Nem is gondolok a szexre pedig van egy fiatalabb ,jóképű szerető párom. Más is van így ezzel? Ti találtatok rá megoldást?
Nem híztam el, nincsenek hőhullámaim, kiválóan alszom, nem vagyok ideges.
Nincsenek önértékelési problémáim. A fiatal kolléganőim is csinosnak mondanak. Semmilyen más tünetet nem tapasztalok, jól érzem magam a bőrömben. Előtte a szex szuper jó volt és mintha elvágták volna a libidóm. Egy problémám van. Eddig nagyon türelmes volt de ha így marad el fogom veszíteni a párom. Nem tudom mi tévő legyek mert nekem viszont egyáltalán nem hiányzik a szex.
Tegyél magadon egy pici erőszakot, szeretetből. Elégítsd ki úgy, ahogyan neki jó. Meglehet, visszatér a libidód.
Szakemberhez is fordulhatnál, pszichoszexológushoz.
Ha a párod viszonylag egészségesen él, nem dohányzik, nem iszik, vagy csak mértékkel, rendszeresen mozog, akkor meg egy olyan jó 20 évig lesz igénye a szexre.
Sajnos azt nem tudom, hogy van-e olyan hormonmentes készítmény, ami pont a hormonjaidat befolyásolja.
Ez nagyon gáz....!
Mondom ezt 48 éves férfiként!
Sajnos a párom is ilyen, és egyre ilyenebb!
Nagyon szeretem, de hosszútávon érzem, hogy ez nem fog működni!
Hozzá teszem évek óta várom, hogy hátha változik! Nem fog.....
Az, hogy prűd, egy dolog, de hogy hónapokat kell várni rá :(
Már én tartok ott, hogy inkább a fal felé fordulok és elalszok, nehogy "beinduljak" rá!
Próbáltam neki többször jelezni, hogy változtatnunk kellene ezen, mert érzem köztünk az egyre mélyülő szakadékot!
Ha így marad, csak idő kérdése, hogy meddig bírom!
Megcsalni nem szeretném én se, de férfiból vagyok..!
Érdekes ez mert a barátnőm 54 éves de hetente 3x mindig van szex.
Hétvégén meg valamikor hétközben mikor hogy alakul a napunk estére.
Bár én fiatalabb vagyok nála lehet emiatt is nem korabelivel van.
De én nem érzem azt sose hogy kevés lenne nekem, vagy hogy nyűg lenne neki az együttlét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!