Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Változó korban lévő hölgyek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változó korban lévő hölgyek! 48 éves koromban megszűnt a szexuális vágyam, most 52 éves vagyok. Nem is gondolok a szexre pedig van egy fiatalabb ,jóképű szerető párom. Más is van így ezzel? Ti találtatok rá megoldást?

Figyelt kérdés

Nem híztam el, nincsenek hőhullámaim, kiválóan alszom, nem vagyok ideges.

Nincsenek önértékelési problémáim. A fiatal kolléganőim is csinosnak mondanak. Semmilyen más tünetet nem tapasztalok, jól érzem magam a bőrömben. Előtte a szex szuper jó volt és mintha elvágták volna a libidóm. Egy problémám van. Eddig nagyon türelmes volt de ha így marad el fogom veszíteni a párom. Nem tudom mi tévő legyek mert nekem viszont egyáltalán nem hiányzik a szex.

2022. dec. 4. 14:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Ez azért van, mert egyrészt szerencséd van, másrászt nem egyformák a nők.

Pasiban is van 20-on éves, aki potencia gondokkal küzd, és van 60+ os, aki meg sűrűn fickós.

2022. dec. 4. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván nem mindenki egyforma csak fura hogy másnál mintha elvágták volna azt a zsinórt míg máshol nem.

Anno nekünk is mondták a "jóakarók" hogy majd 50 évesen úgyse leszel már vele aztán mégis 🤦🏻‍♂️

2022. dec. 4. 17:23
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

Azt írod, hogy neked nem hiányzik a szex. De valójában az jön le, hogy irtózol töle, hisz még az állításod szerint szeretett párodnak sem tudod megadni, pedig az eszeddel tudod, hogy el fogod veszíteni. Azt az érvedet nem értem, hogy az eddig kellemes élményeid miatt nem kell pszichológus. Kiderülhetne olyasmi, amire egyáltalán nem gondolsz.

Fejben dől el.

2022. dec. 5. 03:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 50 vagyok, hát, nekem az ellenkezője gond. Nekem a libidóm az egekben, de a páromnak meg csökken folyamatosan (egyidősek vagyunk). Mondjuk semmi változókori dolog nincs még nálam, mensi is van. Azt ugye tudod, hogy kb. 1000% hogy a párodnak már van szeretője, mert egy normális potenciával rendelkező ffi nem fog évekig várni meg kinlódni. A bnőm is azt hitte, 2 éve nem volt hajlandó szexelni vele a férje, aztán persze csak kiderült, hogy van vkije :-( Vagy, engedd meg neki, hogy mással is lehessen. Ezt a lehető legkomolyabban mondom.
2022. dec. 5. 09:02
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Jobb mintha a párod lenne ebben a helyzetben. Ha egy csávó nincs felizgulva nem áll fel és képtelen a behatolásra, nőknek könnyebb mert ott a síkosító.
2022. dec. 5. 09:15
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Férfiként írom, hogy sajnos nagyon is ismerős sőt félelmetesen hasonló a helyzet nálunk is. Páromnak a libidója már évek óta nulla nálam meg sajnos nagyon magas. Eddig nem csaltam meg és igazság szerint azt nem is akarom. Viszont azt tervezem, hogy az ünnepek elmúltával elválnak az útjaink. Normális egészséges férfiként azt nem lehet bírni ,hogy van egy csinos párod melletted akihez hozzá sem nyúlhatsz. Persze viszont ő sem nyúl hozzád. Már a férfi méltóságom sem engedi ezt a helyzetet. Azért mert lenne megoldás de a másik fél tudomást sem hajlandó venni a nemiségről. Így élni szerintem mindenkinek jobb egyedül még ha a hétköznapi dologok jól működnek is. Én hölgyeknek és a férfitársaknak is azt javaslom még ha fájdalommal is jár egy ilyen megalázó és lélekromboló helyzetet nem szabad eltűrni.
2022. dec. 8. 12:48
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Ha valóban sokat jelentetek egymásnak, érdemes felkeresni egy párterapeutát, talán nyitott kapcsolatot ajánlana. De mielőtt ne adj Isten szakítanátok, egy próbát mindenképpen megér. Előttem szólókra kérlek ne hallgass, a szexnek az a lényege, hogy mind a két félnek jó legyen, ne tedd szét a lábad csak azért, hogy nehogy vége legyen a kapcsolatbak, ez így szörnyen toxikussá, mérgezővé válna egy idő után. Tehát mindenképp a szakemberre hallgass, ne random emberekre egy anonim internetes portálon. Remélem segíteni fog.
2022. dec. 19. 19:30
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

Én 36 (ffi) vagyok. Párom 48. Neki még nincs menopauzája.

De az utóbbi évben egyre kevesebbet szexelünk. Nem kívánja. Sokszor volt ebből vita. Mert nem érti meg, hogy nekem meg ez nem megy így, hogy ott van, vágyok rá, és nem lehet. Közben meg ő állandóan fogdos, simogat, bújik.

Már lassan heti 1x sincs.

Nagyon szeretem, de a vágy más dolog. Fiatal férfiként, ha nekem folyton magamat kell kielégíteni, meg visszafognom magam, az nem jó. Nem is beszélve, hogy lassan merevedési gondjaim vannak, mert félek az elutasítástól.

2022. dec. 22. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18as vagyok. Plusz nekem olyanokat mond, hogy menjek el máshoz. De én nem akarok mással lenni.

Szex miatt én is már sokszor gondolkoztam a szakításon. Női vágyfokozók nincsenek tudtommal. A sok gyógynövény nem ér semmit.

2022. dec. 22. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19, a nők elélvezése néha elképesztően problematikus. Átlagos vagyok, sőt, inkább az alatti, minden értelemben, és kiemelkedő tapasztalatom sincs, mégis két olyan barátnőm is volt az életemben, tartós kapcsolatban, akik azt állították, hogy velem olyan orgazmust éltek át, amit még soha. És én ezt (is) élvezem. A titkot persze nem ismerem, csak azt tudom, hogy szerettem őket, és vágytam arra, hogy élvezzék velem a szexet.
2022. dec. 23. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!