Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők és férfiak. Ti mikor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak. Ti mikor, hány éves korotokban hagytátok abba a szexet ?

Figyelt kérdés
Mi a párommal nő 47 férfi 46 évesek voltunk. Nem egészségügyi okok. A párom a változó kor (menopauza) miatt én pedig miatta az ő kérésére hagytam abba.

#szex #libidó #menopauza #szex vége #középkorúak szexuális élete
2023. jún. 5. 13:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem hagytam még abba, én hamarosan 50 leszek ( férfi), a párom 46 (nő).

Mondjuk viszonylag ritkán szexelünk, heti 1-2, de én többször is el tudnám képzelni...

2023. jún. 5. 13:42
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

1. Szerintem ez egy troll kerdes.

2. Ha tevedek akkor bizony hazudsz magadnak. A párod nem nez rad ferfikent, te pedig ra nokent. Ennek a kapcsolatnak kb annyi.

2023. jún. 5. 13:44
 3/16 A kérdező kommentje:

#2.

1. Nem troll kérdés!

2. Nem gondolnám ,hogy te látatlanban megmondanád azt, hogy mi hogyan nézünk egymásra.

A menopauzát külön kiemeltem mint egy "libidógyilkos" állapotot.

Gondolom bár ezt csak feltételezés, hogy ebben a korban a párok többsége már egyáltalán nem szeretkezik.

2023. jún. 5. 14:04
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem vezetünk róla naplót. Az a helyzet, hogy soha nem lenne szabad abbahagyni csak úgy. A menopauza nem ok. Az én párommal ki kell deríteni, még mi van? Kikaparták polip miatt, azóta nincs neki? Hüvelye, illetve az nem behatolható? Azt mondja, nem tudja mit csináltak, de azóta nem olyan. Az orális szexet ellenzi, kézzel meg rém ügyetlen. Szóval vele kellene valamit kezdenem, miután kissé helyrepofoztuk az én férfiasságomat. Ami úgy áll, ahogy a nagy könyvben kell, csak éppen nem kőkemény, egy kicsit puha.
2023. jún. 5. 14:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagytuk abba bár már elmúltunk 50 évesek, viszont én többször is kívánom mint a heti egy alkalom. A pár férfi tagja vagyok.
2023. jún. 5. 14:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Elnézést. Nem vagyok hozzászokva, hogy hivatkozzak előző hozzászólásaimra. Mivelhogy itt a nébtelenséget választottam: A X4 -es és a #6 -os is án voltam. Akinek nem jött volna le.
2023. jún. 5. 14:15
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Attól még meghalsz. A tesztoszteronszint rohamos csökkenése miatt, vagy prosztatarákban. Igaz, azt a férfiak kevesebb, mint 10 % -a kapja el, de főleg azok, akik abbahagyják a szexet.
2023. jún. 5. 14:17
 8/16 A kérdező kommentje:
#9 Tesztoszteronszintem kiváló. Többek között a súlyzós edzést köszönhetően. Egyébként szedek az ezerféle vitamin és ásványi anyag tabletták mellett tökmagolaj kapszulát pont a prosztata egészségének megőrzése végett. (Amellett, hogy hála Istennek semmi panaszom.) Nem iszom, nem dohányzom és disznóhúst sem eszek. Jó amit leírtatok de az a punnyadt egészségtelen életmódod folytató pasasokra lenne érvényes akiknek a szex lenne az egyetlen testmozgásuk.
2023. jún. 5. 14:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár a recskázás még téged megmenthet. (#4-6-8-9 is én voltam.)
2023. jún. 5. 14:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az az egyetlen örömem, még ha ideiglenesen csak a jobb kezem a jelenlegi partnerem, sajnálom. Nem vagyunk egyformák. Ahogy én sem tudtalak meggyőzni, úgy nem fog tudni soha senki engemet sem. Ez tény.
2023. jún. 5. 14:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!