Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők és férfiak. Ti mikor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak. Ti mikor, hány éves korotokban hagytátok abba a szexet ?

Figyelt kérdés
Mi a párommal nő 47 férfi 46 évesek voltunk. Nem egészségügyi okok. A párom a változó kor (menopauza) miatt én pedig miatta az ő kérésére hagytam abba.

#szex #libidó #menopauza #szex vége #középkorúak szexuális élete
2023. jún. 5. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#8 Nehéz fizikai munka mellett van a fenének kedve még súlyzózni. Bár most nyugdíjasként ki kell találnom valamit, az tény. Bár az inkább legyen úszás, vagy kerékpározás. Egy zárt helyen súlyzózni, az már nem való nekem.
2023. jún. 5. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
33 évesen, mikor megszületett a kisfiam, aki már 16 éves. A párom nem igényli a szexet. Nekem rossz, így marad a kezem.
2023. jún. 5. 16:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ezt egy eleten at kell jatszani,

faterom 72 evesen csinalta meg a 7. gyereket (2 kivetelevel mind mas notol)

felek, hogy en is ilyen leszek... nem lenne jo

26/F

2023. jún. 6. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:
40%

Ahogy a kerdezo, most egy valaszolo adott onbecsapo valaszt.

A helyes megfogalmazas: a felesegem nem igenyli a szexet VELEM. Meghunyaszkodo, onalaveto vagyok, ezert marad a kezem.

2023. jún. 6. 14:18
 15/16 A kérdező kommentje:

13. Nem semmi. :)

14. Nem csak velem hanem senkivel sem igényli a szexet.(Még a fantázia szintjén sem) Én magam pedig 3 lehetőséget utasítottam vissza. Erre büszke is vagyok és így utólag örülök is neki.

Különbözőek vagyunk. Már én magam is a fiatalok sportjának tartom a szexet. Láttam egy orvosi dokumentumfilmet ,hogy a változókor milyen változásokat hoz a női szervezetben. Lehet meghunyázkodásnak is nevezni de lehet a nővel szembeni tiszteletnek és szeretetnek is. A nemi vágynak viszont csillapodni kell, hogy ezt az ember megértse és a másik szemszögéből is lássa a dolgokat.

2023. jún. 6. 15:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 63 éves vagyok, férfi, havonta egy szeretkezést tudok vállalni. Sajnos nagyon lelassult a (mindenfajta) feltöltődésem. A feleségem megérti, és elfogadja.
2023. jún. 27. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!