Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak. Ti mikor, hány éves korotokban hagytátok abba a szexet ?
ezt egy eleten at kell jatszani,
faterom 72 evesen csinalta meg a 7. gyereket (2 kivetelevel mind mas notol)
felek, hogy en is ilyen leszek... nem lenne jo
26/F
Ahogy a kerdezo, most egy valaszolo adott onbecsapo valaszt.
A helyes megfogalmazas: a felesegem nem igenyli a szexet VELEM. Meghunyaszkodo, onalaveto vagyok, ezert marad a kezem.
13. Nem semmi. :)
14. Nem csak velem hanem senkivel sem igényli a szexet.(Még a fantázia szintjén sem) Én magam pedig 3 lehetőséget utasítottam vissza. Erre büszke is vagyok és így utólag örülök is neki.
Különbözőek vagyunk. Már én magam is a fiatalok sportjának tartom a szexet. Láttam egy orvosi dokumentumfilmet ,hogy a változókor milyen változásokat hoz a női szervezetben. Lehet meghunyázkodásnak is nevezni de lehet a nővel szembeni tiszteletnek és szeretetnek is. A nemi vágynak viszont csillapodni kell, hogy ezt az ember megértse és a másik szemszögéből is lássa a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!