Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menopauza utáni nők hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menopauza utáni nők hogy vannak a testiséggel?

Figyelt kérdés

Vágynak rá? Ha igen, pontosan mire és hogyan? Nem vagyok perverz csak egy kultúrált, kíváncsi férfi. Aki nem akarja ide írni nyilvánosan írhatja privátban is

Szép napot mindenkinek!

2023. aug. 28. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben emebere válogatja.
2023. aug. 28. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Hát a töltöttkáposztára nagyon vágynak.
2023. aug. 28. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
A legtöbb már nem akar szexelni.
2023. aug. 28. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Nekem korai menopauzàm van/volt én már átestem a menopauzán igaz csak 28 èves vagyok.

A szexet ugyanúgy kívánom pedig elmondták, hogy ezzel csökken a libidóm, szóval tényleg embere válogatja.

2023. aug. 28. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyénfüggő. Van akinek lecsökken a libidója, van akinek nagyjából szinten marad, s olyan is van akinek kilő mint egy rakéta. Ugyanarra vágynak mint előtte, attól hogy menopauza megtörténik az ember szexuális preferenciája még nem fog változni.
2023. aug. 28. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Ugyan csak 27 vagyok, de hormon problémáim vannak, nincs peteérésem se évek óta. Azt hiszem a progeszteronom alacsony, tesztoszteron meg magas.

Gondolom ez kb olyan lehet, mint a változókor:D

Nekem a libidóm nem változott, az egekben van így is

2023. aug. 28. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:

#4: Engem érdekelne hogy tudtad meg, hogy korai menopauzád volt, milyen tünetei voltak. Én is gyanakszom ilyenre, de orvosok nem mondanak semmit. Menzeszem 2 éve nincsen

2023. aug. 28. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:

6

Igazàból más a két dolog.

Orvosnál pedig egyből kiderítik ha erre gyanakszol és mondod is nekik.

Nekem ezek voltak: hőhullàm, súlyingadozás, depresszió, hajhullás, vérzés kimaradás.

Én átestem rajta nekem nincs menzeszem 8 ève így gyermekem sem lehet, de mindenkinek más, más tünete van és nem is biztos ezek a tünetek fixen a menopauza jelei.

2023. aug. 28. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
#8: Köszi. Én csak olyan nőgyógyàszokat fogtam ki, akik max vállat vontak. Nem küldenek semmilyen vizsgálatra stb. De a tünetek ismerősek amiket írtál. Na mindegy, majd valami lesz:D
2023. aug. 28. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
Egyénenként változó ahogyan írták. A páromnak 45-46 éves korában kezdődött a menopauza. Onnantól már egyáltalán nem kívánta a szexet. Annyira, hogy már a szó iránt is undorral viszonyul. Sajnos a többségnél ha nem is ennyire drasztikusan de ez történik. Persze vannak szerencsére ellenpéldák is. Én szarul jártam sajnos.
2023. aug. 28. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!