Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szerencsétlen férfiak isszák meg a levét a női klimaxnak is? Olvastam, hogy a nők kb. felének sokkal jobb, mert nincs havi baj, nincs többé védekezés, nem kell aggódni a teherbe esés miatt, és sokkal felszabadultabbak, és jobban élvezik?
Ezzel a nők is így vannak.
A menopauza kezdetéig ők maguk sem tudják, hogy melyik csoportba tartoznak.
Férfiként úgy gondolom, hogy akik az utóbbiba, nekik ez ugyanúgy kellemetlen, néha fájdalmas dolog.
Úgyhogy ennek szerintem nem csak a férfiak isszák meg a levét.
#2: Minden tünetem megvan:" Az andropauza tünetei: csökkenő nemi vágy, csökkenő minőségű erekció, kevesebb energia, csökkenő erő és kitartás, álmosság, ebéd utáni szunyókálás, csökkenő vágy az élvezetekre, csökkenő sportteljesítmény, csökkenő munkateljesítmény, mogorvaság, lehangoltság, depresszió."
Csak az orvosok nagyon nagy ívben tesznek rá. 14,9 a tesztoszteron szintem. Ezzel már azt mondják, nem kell semmit sem pótolni. Kihez érdemes fordulni?
A kérdésben van egy kis válasz is.
"Örülnek, hogy végre örökre megszabadulhatnak a szex terhétől."
Hát aki teherként élte/éli meg a szexet az biztosan már azelőtt sem rajongott érte. És ebben azért gyakran benne van a férfi is jócskán, mert vagy önző, csak magával foglalkozik a nő nincs kielégítve, vagy hasonló dolgok amik a nőknek persze, hogy teherként jönnek le. Aztán amikor már elutasító a nő akkor a szegény férfi issza a levét.. vannak aszexuális nők persze, ezekkel nem igazán tudsz mit tenni de azért általában ha valaki úgy szexel, hogy a nő is élvezze akkor szerintem a nő sem mond le róla szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!